Silné Reči v Trenčíne

Podujatie Trenčín

Silné Reči v Trenčíne

Lístky v predaji v sieti Ticketportal SK alebo priamo tu https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=159015

Hovorí sa, že keď rozbijete zrkadlo, budete mať 7 rokov nešťastia. Nám sa ho pred siedmimi podarilo opraviť a do 8mej sezóny ideme ešte silnejší ako kedykoľvek predtým. Celú jarnú sezónu nás budete vidieť vo viacerých slovenských mestách, ktoré sme doteraz obchádzali, ale vrátime sa aj na naše obľúbené miesta.

V Kino Hviezda Trenčín vystúpia v stredu 3. mája títo komici:

Jakub Gulík The GulloShow
Rodák z Dubnice nad Váhom, kde už vyrástlo mnoho športových hviezd, preto si Jakub povedal, že bude komik. Za čo sme radi lebo keby sa rohodol pre niečo iné, teraz by bol niekde v NHL, NBA. NFL, FBI, NBC... a vy by ste tak nemohli pocítiť jeho dokonalosť na pódiu. Ale humor nie je taká sranda, ako by sa mohlo zdať, preto popri stand upu pracuje v bio obchode, aby mu z vás nepreplo.

Stano Staško
Komik láskavého humoru. Absolvent herectva na VŠMU. V seriáloch hráva lekárov a tak ordinuje humor ako liek, ktorým vás rozosmeje v divadle (3T - Tri tvorivé tvory, Divadlo v Trnave), v rozhlase (Od veci_FM) a samozrejme aj na stand -upovom pódiu. Okúsil materskú aj rodičovskú dovolenku, srdcom východniar a milovník každého športu.

Matej Adámy Comedy
Standupový solitér, ktoré ho cesta za humorom je tŕnistá a on na jej trpí, aby vy ste sa mohli smiať. Inšpiráciu hľadá najmä v sebe a všetkom, čo mu vadí - najmä v sebe. Ale neľutujte ho, čím viac ho niečo škrie, tým väčšia je to prča.

Marián Psár
Počas ôsmich rokov študoval na dvoch rôznych vysokých školách a dotiahol to až na titul bakalár. Keď ho už nebaví vymýšľať korektné a slušné reklamné texty a scenáre, ide na internet a tam si robí srandu z ľudí cez Psárkazmy a Utrpenie mladého hejtera. Alebo to robí naživo na Silných rečiach.

www.silnereci.sk
www.youtube.com/silnereci
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Kino Hviezda, Kniežaťa Pribinu 3, Trenčín
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=159015
Dátum začiatku podujatia: 3. Mája 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Mája 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8942N 18.0372E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silné Reči v Trenčíne

Fotografie
Podobné podujatia