Silné Reči v Žiline

Podujatie Žilina

Silné Reči v Žiline

Lístky v predaji v sieti Ticketportal SK alebo priamo na www.ticketportal.sk/event/silne_reci

Jedno z posledných predstavení tejto sezóny sa uskutoční v našom obľúbenom meste, avšak na inom mieste. V piatok 30. júna sa stretneme pod strechou Domu Odborov v Žiline, kde vás zabavia títo komici Silných Rečí:

Michael Szatmary - Stand Up Comedy
Vyštudovaný politológ, dlhoročný televízny spravodajca a muzikant, ktorý zistil, že stres z chudoby je lepší ako ten pracovný a preto sa radšej venuje naplno humoru a dcére. Keby Jerry Seinfeld nebol starší a lepší, určite by sa učil od neho. Je tiež je autorom a moderátorom komediálnej talkshow F(l)óór.

Juraj ŠOKO Tabaček
Herec, komik a skvelý improvizátor nabral mohutné skúsenosti popri účinkovaní v improvizačnej skupine 3T. V súčasnosti sa venuje najmä hraniu v divadle, stand-up comedy a improvizáciám.

Nasi
Študentka z Iránu, ktorá sa rozhodla to rozbaliť na Slovensku. Vzrastom maličká, najvýchodnejšia východniarka a imigrant na plný úväzok. Najsexi chlap zo skupiny komikov s bradou, len o trochu menej strašidelnou ako tá Siova. Nasi je zabávač s nádychom exotiky, ktorej chcete tlieskať.

Jaro Abaffy
Pochádza z Popradu, čo je počuť na jeho prízvuku, vidieť na jeho vystupovaní a cítiť na jeho podtatranskom prístupe k životu. Do Silných Rečí prišiel po svojom skvelom vystúpení na open mike počas jednej zo show. Pracuje ako systémový administrátor, čo sa silno prejavilo aj na jeho psychike.

www.silnereci.sk
www.youtube.com/silnereci
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Dom odborov, spol. s r.o., Antona Bernoláka 51, Žilina
Vstupenky: http://www.ticketportal.sk/event/silne_reci
Dátum začiatku podujatia: 30. Júna 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 30. Júna 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2197N 18.7419E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silné Reči v Žiline

Fotografie
Podobné podujatia