Silvester 2022

Podujatie Bešeňová

Silvester 2022

Nezabudnuteľný koniec roka v Bešeňovej

Grandiózne ukončenie roku 2022 v bazénoch vodného parku Bešeňová má svoju tradíciu a skalných fanúšikov. Aj tento Silvester sa rozlúčime s rokom 2022 štýlovo a to s Igorom Kmeťom a Duchoňovcami. Ladné pohyby krásnych tanečníc potešia nejedno oko, 3 zóny zábavy zaručia zábavu na mieru DJ sa postará o to, že rok 2023 začne tanečne a veselo.

Garantujeme skvelý relax a zábavu aj posledný deň roka v bazénoch s termálnou alebo čírou vodou, pri saunovaní v Harmónii s pestrým programom saunových rituálov, disco v Stane zábavy, ľadové drinky v exteriérovom vodnom bare Cosmpolitan a na interiérovom pódiu v Átriu najmä live koncertné vystúpenie funky speváka Igora Kmeťa a Duhoňovcov – interprétov skladieb legendárneho Karola Duchoňa.

Samozrejme nebude chýbať Silvestrovská tombola, kde môžete vyhrať lákavé ceny či voľba Mr. a Miss Silvestra 2022

Zmena programu vyhradená.
– Program prebieha v čase 18:00 – 03:00 hod. – Zmena programu vyhradená. – Deti do nedovŕšených 6 rokov v sprievode platiacej dospelej osoby majú vstup GRÁTIS! Maximálne 2 deti na 1 dospelú osobu. – Vstupenka na Silvester zahŕňa vstup Aqua ticket (10 bazénov, 6 šmýkačiek a toboganov, parkovanie, skrinku) a celovečerný silvestrovský program.

29€

18:00

Fotografie
Podobné podujatia
Zámocký štamperlík
Overené podujatieZámocký štamperlík
Holíčsky zámok, Holíč
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava