Silvester v Hoteli Kormorán

Podujatie Šamorín

Silvester v Hoteli Kormorán

Zažite Silvester All inclusive v príjemnom prostredí Hotela Kormorán****! Živá hudba v podobe slovenských, maďarských aj cigánskych piesní, DJ, tombola sa postarajú o silvestrovskú náladu, špeciálne silvestrovské menu formou švédskych stolov, pečené polnočné čilistovské prasiatko a ponuka All inclusive nápojov o gurmánsky zážitok.

Hotel Kormorán, neďaleko Bratislavy, je miestom, kde sa spája atmosféra malebného okolia Dunaja so službami na jednom mieste. Preto Silvestrovský pobyt nemusí byť len o zábave, ale aj relaxe a oddychu. Naše celoročne otvorené Relax, SPA & wellness centrum poskytuje možnosť relaxácie pod vedením odborného personálu. K dispozícii je fitness, špičkový vonkajší hydromasážny bazén – jakuzzi pre 6 osôb s osvetlením a 36°C vodou, vnútorný hydromasážny vírivý bazén, suchá a parná sauna s ochladzovacím bazénom a tepidáriom, solárium, masáže a program telových a tvárových ošetrení, a preto je výbornou voľbou na regeneráciu po silvestrovskej noci. Určite nevynechajte aj prechádzky pri Dunaji v okolí Prístavu Kormorán, ktoré sľubujú nádhernú panorámu žitnoostrovského regiónu. Vo vzdialenosti 1 km od Hotela Kormorán sa nachádza športový komplex X – Binoic Sphere s Hippo Arénou a Aqua Arénou. V blízkom okolí Hotela nájdete aj Golfový areál Welten Golf Club, Areál Vodných športov Čunovo, Galériu moderného umenia Danubiana, Vodné Dielo Gabčíkovo či profesionálny motoristický areál Slovakia Ring. Po prechádzke sa môžete tešiť na špeciality mesačnej kuchyne mesiaca január, šéfkuchár pripraví pravé slovenské bryndzové halušky, chutné staroslovenské rebierko alebo zaujímavú kombináciu lekvárových pirohov s cibuľou. Po dobrom jedle Vám ponúkame komfortné ubytovanie v 6 jednoposteľových a 49 dvojposteľových izbách s možnosťou prístelky s celkovou kapacitou 154 lôžok a neskorším check – outom. Pre náročnejších hostí je pripravený malý, veľký, business a prezidentský apartmán. K štandardnému vybaveniu každej izby, okrem vlastnej kúpeľne s WC patrí aj TV, minibar, trezor a sušič vlasov.

Spojte preto silvestrovskú zábavu s pobytom v Hoteli Kormorán neďaleko Bratislavy a prežite príjemnú zimnú atmosféru, veď Vaša individualita je naša sila...

Miesto konania podujatia: Hotel Kormorán, Pri Hrádzi 33, Šamorín
Vstupenky: http://www.hotelkormoran.sk/
Dátum začiatku podujatia: 31. Decembra 2016 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 1. Januára 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.0103N 17.3079E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silvester v Hoteli Kormorán

Fotografie
Podobné podujatia