SILVESTROVSKÁ PLAVBA

Podujatie Bratislava

SILVESTROVSKÁ PLAVBA

Viete, odkiaľ je najlepší výhľad na ohňostroj? Predsa z paluby lode na Dunaji!

Prežite ten najúžasnejší Silvester na luxusnej lodi Harmónia. Rozlúčte sa so starým rokom zážitkovou plavbou po Dunaji a privítajte ten nový skutočne štýlovo.

Bohaté a pestré bufetové stoly, kvalitné nápoje, výnimočná atmosféra, akú môže ponúknuť len párty na lodi, fantastickí ľudia a skvelý personál sú zárukou neopakovateľného zážitku. Silvestrovská noc na lodi bude čarovná, výnimočná a nezabudnuteľná. Zarezervujte miesto sebe a svojej polovičke alebo ešte lepšie, rovno celej partii a príďte prežiť silvestrovské oslavy na Dunaj.

Ak hľadáte niečo skutočne výnimočné, čím by ste sa mohli potešiť, táto zábavná plavba je to pravé. Nezabudnuteľný zážitok zimného večera umocnia tóny živej hudby a dídžej. Nalodiť sa môžete 31. septembra o šiestej večer.

Ponorte sa do podmanivej atmosféry osvetlených pamiatok, keď mesto spomaľuje a jeho svetlá sa odrážajú na vode. Zistíte, aké čarovné je vidieť Bratislavu v noci rozžiarenú a vychutnať si gurmánske stolovanie so svojimi najdrahšími.
Potešte sa výletom po Dunaji s chutnou trojchodovou galavečerou, tónmi hudby a výnimočnou atmosférou lode plaviacej sa po rieke cez nočné mesto. Zahľaďte sa na Staré mesto z tej najkrajšej perspektívy a odneste si nezabudnuteľný zážitok.

VSTUPNÉ
156 EUR

GALAMENU

Nápoj na privítanie: Pohár sektu Predjedlo: Tatársky biftek s hriankami Hlavný chod: Do ružova grilované kačacie prsia so šúľancami na slaninke a glazeovanou kapustou Dezert: Čokoládový lávový koláč s vanilkovou zmrzlinou Občerstvenie: bufetové stoly so špecialitami šéfkuchára, jednohubkami a kapustnicou Polnočný prípitok: 0,7 l fľaša sektu pre dve osoby

PROGRAM
Príchod na loď od 18:00 Vyhliadková plavba so živou hudbou počas večere v čase 19:00 – 20:00 Vyhliadková plavba so živou hudbou počas ohňostroja v čase 23:30 – 00:30 Občerstvenie od 23:00 Kotvenie v prístave v čase 18:00 – 19:00, 20:00 – 23:30 a 00:30 – 03:00

Fotografie
Podobné podujatia