ŠK BODVA VIANOČNÝ BEH 2017

Podujatie Moldava nad Bodvou

ŠK BODVA VIANOČNÝ BEH 2017

Posledná predvianočná nedeľa v Moldave nad Bodvou sa nebude niesť len tradičným symbolom zapálenia adventnej sviečky na námestí, ale bude aj v znamení behu a kultúry. Športový klub Bodva (ŠK Bodva) v spolupráci s mestom Moldava a Mestským kultúrnym strediskom (MSKS), organizuje v nedeľu dňa 17. decembra 2017 o 13:00 hod. otvorené bežecké podujatie ulicami mesta. Už v poradí 6. ročník sa bude konať opäť na Hlavnej ulici pri Mestskom úrade v Moldave, kde bude samotný štart aj cieľ preteku. Registrácia sa bude konať v priestoroch MSKS na Hlavnej ulici oproti Mestskému úradu. Pripravená bude trať, ktorá pretekárov preverí na rovine, dole kopcom, ale aj v behu do kopca, kde súťažiacich čaká 210 schodov po serpentíne smerom na mestskú časť „Kopec“. Trať má dve súťažné kolá v celkovej dĺžke 8,8 km a jeho povrch je asfaltový. Jeden okruh meria 4,4 km a bude v ňom potrebné zdolať 105 schodov, ktoré určite zdramatizujú priebeh tejto súťaže. Atraktívny mestský pretek si môžu vychutnať nielen bežci, ale aj diváci, ktorých týmto srdečne pozývame do ulíc, kde môžu bežcov povzbudiť. Samotná trať povedie ulicami: Školská, Hlavná, Kalvínska, Záhradná, Jiskrova, Vodná, Školská, Československej armády, Podhorská, Slovenského národného povstania, Rožňavská, Vodná a Školská.
Súčasťou tohto Vianočného behu je aj Moldavská bežecká liga Pro Run 2017, ktorá na tomto preteku uzavrie svoju celoročnú súťaž v behu o najlepšieho bežca a bežkyňu v Moldave a jej blízkeho okolia pre rok 2017. Veľké finále nám odhalí celkových víťazov v ženskej a aj v mužskej kategórii v tejto domácej bežeckej ligy.

Usporiadateľ:
Športový klub Bodva Moldava

Termín:
17. december 2017(nedeľa)

Štart:
Hlavná ulica pri Mestskom úrade v Moldave o 13:00 hod. pre všetky kategórie

Prezentácia:
Hlavná ulica - Mestské kultúrne stredisko ( na 1. poschodí) od 12:00 – 12:45 hod.

Štartovné:
6 eur – obyvatelia s trvalým bydliskom Moldava n/B. a bežci s ProRun Moldava vopred registrovaní s uhradenou platbou do 13. decembra 2017
7 eur – účastníci, ktorý absolvovali beh Moldavská desiatka 2017 v Debradi s vopred uhradenou platbou do 13. decembra 2017
8 eur – ostatní, vopred registrovaní s uhradenou platbou do 13. decembra 2017
12 eur – registrovaní priamo na mieste v deň preteku

V štartovnom majú bežci zahrnuté občerstvenie, energetický darček, jedlo a nápoj. Súčasťou štartovného je tombola a po dobehnutí do cieľa opäť už tradičná pamätná účastnícka medaila.

Registrácia:
spočíva odoslaním správy na email: robertboros@centrum.sk vo forme: meno a priezvisko, dátum narodenia, klub resp. mesto za ktoré pobežíte a nepovinne Vaše tel. číslo v prípade oznamu resp. nejakej zmeny ohľadom podujatia. Po emailovej registrácii musíte uhradiť štartovné na účet klubu. Po pripísaní sumy na účet, obdržíte potvrdzujúci email pre úspešnú registráciu. V prípade ak sa preteku nezúčastnite, organizátor t.j. Športový klub Bodva, tieto peniaze využije na rozvoj športového klubu. Registrácia je úspešná až po pripísaní štartovného na účet klubu. Zoznam registrovaných nájdete na linku: http://www.skbodva.sk/index.php?id=7&show=simpl741



Bankového spojenia:
Číslo účtu: 4020417338/7500 (ČSOB)
IBAN číslo: SK3875000000004020417338
V poznámkach platby prosím uviesť Vaše: meno a priezvisko.
Limit je 120 pretekárov!

Občerstvenie:
v priestore štartu a na osviežovacej stanici (čaj, voda, iont)

Predpis:
organizátor nezodpovedá za škody vzniknuté nepriaznivými prírodnými podmienkami a neplnením pokynov organizátormi. Každý účastník štartuje na vlastnú zodpovednosť a zodpovedá aj za svoj zdravotný stav, v akom na štart behu nastupuje.
Pretekári sú povinní riadiť sa pokynmi organizátorov. Organizátor si vyhradzuje právo na : zmenu trate, programu a zmenu vekovej kategórie v prípade neobsadenia min. 3. bežcov v danej kategórii.

Trať:
asfalt, dĺžka trate je 8,8 km ( 2 súťažné kolá, 1 kolo meria 4,4 km )

Ceny:
žiadna finančná výhra !!! behat sa bude o vecné ceny ( medaila, pohár ) pre prvých troch v kategórii M1, M2, M3, M4, Ž1, Ž2.
Navyše každý účastník, ktorý dobehne do cieľa dostane prekrásnu účastnícku medailu.

Kategórie:
M1 – muži do 39 r.
M2 – muži od 40 - 49 r.
M3 – muži od 50 - 59 r.
M4 – muži nad 60 r.
Ž1 – ženy do 35 r.
Ž2 – ženy nad 35 r.

Informácie a kontakt:
Ing. Róbert Boros, email: robertboros@centrum.sk , tel.: 0908 231 152

Viac informácii ohľadom behu, propozícii a zoznamu prihlásených nájdete na domovej stránke klubu: www.skbodva.sk Všetci ste srdečne vítaní v tento predvianočný čas na hlavné námestie v Moldave nad Bodvou, kde si všetci pred samotnými Vianocami spolu zabeháme, strávime čas v kruhu bežeckých priateľov a zabavíme sa. Námestie na Hlavnej ulici bude už v tomto období obklopené Vianočnými trhmi, na ktorých bude možnosť sa občerstviť a zahriať napr. pri primátorskom punči. Každý pretekár bude mať po preteku voľný vstup aj do vinného múzea, ktorý sa nachádza priamo pod budovou MSKS. Ak holdujete otvoreným koncertom, tak máme pre Vás taktiež skvelú pozvánku. Po skončení preteku bude na Hlavnom námestí Vianočný koncert, kde vystúpi v hlavnom programe skvelá kapela NOC A DEŇ. Vstup je samozrejme zdarma. Koncert začína o 17:00 hod..
Aby som nezabudol ani na tých, ktorý nedeľu venujú bohoslužbe a svätej omši. Predposledná adventná nedeľa a jej sv. omša v rímsko-katolíckom kostole bude venovaná práve bežcom, ktorý pobežia v Moldave. Ak máte záujem tak svätá omša bude v slovenskom jazyku v rímsko-katolíckom kostole na Hlavnej ulici o 11:00 hod.. Svätá omša v maďarskom jazyku bude o 10:00 hod..
Tak neváhajte a príďte do Vianočnej Moldavy po šport, duchovnú pohodu a zábavu.

Behu zdar!
Róbert Boros

Miesto konania podujatia: Mestské kultúrne stredisko Moldava nad Bodvou, Hlavná 58, Moldava nad Bodvou
Dátum začiatku podujatia: 17. Decembra 2017 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Decembra 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.6131N 21.0014E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia ŠK BODVA VIANOČNÝ BEH 2017

Meno organizátora: ŠK BODVA VIANOČNÝ BEH
Fotografie
Podobné podujatia