Skautský večer inšpirácií no.4

Podujatie Bratislava

Skautský večer inšpirácií no.4

Skautský večer inšpirácií - miesto kde si zaručene rozšíriš obzory, načerpáš nové inšpirácie a budeš si môcť vypočuť podnetných rečníkov. Od marca 2017 vždy raz za mesiac.

Štvrtý večer nám priblíži medzigeneračné konflikty a možnosti ich riešenia.

Možno ste sa s tým už stretli – mladší majú množstvo nových, inovatívnych nápadov, starší zas chcú zachovať tradičného ducha, pôvodné a overené postupy. Zjavne bezvýchodisková situácia. Ako nájsť správny balans medzi názormi rôznych generácií tak, aby sa potenciálne názorové nezhody nepremietli do problémov v rámci oddielu, zboru, tímu či oblasti, ale aj v rámci vlastnej domácnosti, školy či práce?

Otázka riešenia medzigeneračných konfliktov je dôležitá nielen na úrovni jednotlivca ale aj celej spoločnosti. Existujú konkrétne metódy či techniky na efektívne riešenie konfliktov? Alebo dokonca stratégie ako konfliktom predchádzať?

Príďte sa dozvedieť o tejto téme viac, na štvrtom inšpiratívnom večeri budú našimi hosťami odborníci na riešenie konfliktov z organizácie PDCS - Dušan Ondrušek a Juraj Havlík. Stretneme sa v stredu 21.6. od 18hod v LABe v priestoroch Starej Tržnice na Námestí SNP v Bratislave.

Vstup je samozrejme voľný a bude aj malé občerstvenie;)

Miesto konania podujatia: Lab, Námestie SNP 26, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 21. Júna 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Júna 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1447N 17.1115E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Skautský večer inšpirácií no.4

Fotografie
Podobné podujatia