SKEPTA Bratislava + Separ, Gleb, Yzomandias

Podujatie Bratislava

SKEPTA Bratislava + Separ, Gleb, Yzomandias

Do Bratislavy mieri hviezdny Skepta. Zabezpeč si lístky už v predstihu!

Bratislavské A4 Studio zažije jedinečnú hudobnú udalosť. Na Slovensko totiž mieri celosvetovo uznávaný grime MC, rapper, skladateľ a producent Skepta, ktorého si budete môcť vypočuť naživo už 2. 9. 2022.

Pokiaľ aj ty patríš k oddaným milovníkom rappovej kultúry, tento dátum si zapíš do svojich plánov nezmazateľnými písmenami. Bude to nezabudnuteľné podujatie, v rámci ktorého sa predstaví nielen hviezdny Skepta.

K najlepšiemu patria tí najlepší
Hlavní protagonisti celého eventu nesľubujú najlepšiu atmosféru len tak bezdôvodne. Veď v Bratislave vystúpi držiteľ ceny Mercury Prize a najlepšie obliekajúci sa muž sveta z roku 2016. Skepta, ktorý je extratriedou európskej rappovej scény, sa na Slovensku predstaví po prvý raz od roku 2019. Vtedy na jeho koncerte v rámci trenčianskeho festivalu Pohoda skákalo pod pódiom viac ako 10 000 ľudí. Trúfneš si odhadnúť, koľko ich bude teraz? Bez ohľadu na to však predpokladáme, že bratislavské A4 Studio sa bude 2. 9. 2022 otriasať v základoch. A aby toho nebolo málo, tešiť sa môžeš aj na tie najzvučnejšie mená SK/CZ rappovej scény. O fantastickú atmosféru sa postarajú aj Gleb, Separ a Yzomandias. Jednoducho, bude to skutočne veľkolepé!

19:00

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava