Škola ajurvédskej liečby jedlom č.1

Podujatie Žilina

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy, Varenie, Gastronómia
Web organizátora:
www.skolaajurvedy.sk
Ďalšie podujatia v meste Žilina
Podrobnejšie informácie: ajurveda.prihlasovanie@gmail.com

Pozývame vás na prvú lekciu Školy ajurvédskej liečby jedlom, ktorá sa uskutoční 28.4.2018 o 9,30 hodine do cca 13:30h v Žiline vo Vege bistro, Horný Val č.30.

Na prvom stretnutí sa budeme učiť ako nájsť správny zdroj informácií o tom, čo je zdravé , aké sú nedostatky súčasných prístupov k zdravej strave a ako ich riešiť. Budeme sa učiť o prístupe ajurvédy k zdraviu, o tom ako vznikajú v tele človeka choroby a ako im predchádzať prostredníctvom vhodnej stravy podľa ajurvédy. Budeme sa učiť základy ajurvédskej liečby jedlom.

Po kurze dostane každý účastník skriptá z preberanej lekcie v digitálnej podobe a recepty z jedál, ktoré budeme pripravovať.

Vzdelávací modul Školy ajurvédskej liečby jedlom je vytvorený tak, že záujemci môžu navštevovať jednotlivé lekcie jednu za druhou a tak získať hlboké a komplexné vedomosti z ajurvédskej liečby jedlom, alebo si môžu vybrať len tie lekcie, ktoré ich svojim obsahom zaujímajú.

Tí, ktorí chcú absolvovať celý kompletný kurz ajurvédskej liečby jedlom a nevyhovuje im termín konkrétnej lekcie školy, môžu sa ho zúčastniť v inom termíne, v inom meste, kde práve prebieha.

Zatiaľ prebieha Škola ajurvédskej liečby jedlom v Spišskej Novej Vsi, V Liptovskom Hrádku a v Martine. Termíny budú včas dopredu avizované na našej stránke www.skolaajurvedy.sk

Vstupné na prvú lekciu je 25 Eur.

Cena zahŕňa kompletný ajurvédsky obed, skriptá z preberanej látky a podrobné recepty pripravovaných jedál.

Lekciu v Žiline vedie skúsený cvičiteľ jogy a ajurvédsky asistent Jožko Zajasenský.

Nahlasujte sa prosím na mailovej adrese: ajurveda.prihlasovanie@gmail.com

Meno organizátora: Spoločnosť JOGA v dennom živote
Fotografie
Podobné podujatia
Street Food Festival
Overené podujatieStreet Food Festival
Hlavná ulica, Prešov
OD TEREZKY PO HUTU
Overené podujatieOD TEREZKY PO HUTU
Slovenské banské múzeum, Banská Štiavnica