Školský výlet na golfe vo Vysokých Tatrách

Podujatie Veľká Lomnica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Veľká Lomnica
Podrobnejšie informácie: international@golfinter.sk
Zapožičiame vám golfové palice, loptičky a odpálite ich pod vedením golfového inštruktora. Trénovať budete na cvičných plochách odpaliska a putting green-e.

Cena: 8 € / osoba / 2 hodiny, zahŕňa zapožičanie palíc, rangeové loptičky, vstup na tréningové plochy a lekciu golfového inštruktora; pedagogický dozor grátis.

Platí pre skupiny aspoň 10 až maximálne 15 juniorov (do 21 rokov) s pedagogickým dozorom v pondelok, utorok a stredu.

Relaxovať môžete aj vo wellness centre štýlového hotela International**** priamo na ihrisku! Vstup do 15:00 do vnútorného a vonkajšieho bazéna s protiprúdum a vírivky je za 4 € / osoba* / 1 hodina, vstup po 15:00 je za 8 € / osoba* / 1 hodina a k dispozícii sú už aj suchá, parná a infrasauna, ochladzovací bazénik a tepidárium (*juniori do 12 rokov majú 50% zľavu).

Ponúkame vám obed v hotelovej reštaurácii s výhľadom na Tatry už za 5 € (napr. hovädzí vývar a šišky) a naša vychýrená cukrárka rada upečie vynikajúce torty a dezerty len pre vás!

Na golfové ihrisko sa pohodlne dostanete aj lokálnym vláčikom na zastávku Veľká Lomnica – GOLF zo železničnej stanice Poprad smerom do Tatranskej Lomnice!

Radi vám odpovieme na vaše otázky a pripravíme ponuku podľa vašich predstáv. Kontaktujte nás na international@golfinter.sk.
Meno organizátora: golfový rezort Black Stork
Fotografie
Podobné podujatia
Maša a Medveď
Overené podujatieMaša a Medveď
Dom kultúry, Vranov nad Topľou
Spievankovo - Zazračný poklad
Overené podujatieSpievankovo - Zazračný poklad
Divadelná sála kultúrneho strediska, Stropkov