Skvelé Hip-hopové Vianoce v Inchebe

Podujatie Bratislava


Skvelé Hip-hopové Vianoce v Inchebe aj s YouTubermi!

 

Pozývame vás zažiť tak trochu netradičné Vianoce. Príďte, zabudnite na predvianočný stres a vychutnajte si veľkolepý hip-hopový víkend! Už tento víkend 12. a 13. decembra vás v Inchebe roztancuje skvelá Melánia Kasenčáková alias Lady Mel. Hip hopové Vianoce prinášajú nádielku tanečných exhibícií a workshopov pre malých i veľkých. Tešiť sa môžete na vystúpenie študentov a lektorov Love Dance School, hip-hopové „battle“, v ktorých si svoje schopnosti zmerajú skúsení tanečníci; beat making, rap, graffiti a mnoho ďalšieho. Okrem toho vám krv v žilách rozprúdia tanečnice z hip-hopovej skupiny Women Power Show a na záver každého dňa sa pokúsime o roztancovanie všetkých návštevníkov. Tešiť sa môžete na mená ako František Radačovský (graffiti), Emil Esso Smoliga (beatmaking), Wahe Akopjan (história hip-hopu) Strapo (rap). Celým víkendom vás bude moderátorsky sprevádzať Otec Mirec. Na záver podujatia nás príde podporiť aj najväčší funkový kráľ široko-ďaleko! Svojím šarmom vás okúzli Igor Kmeťo ml., ktorého vám určite nemusíme extra predstavovať.

 

A pozor! Cez víkend do Incheby prídu aj YouTuberi Expl0ited, Matúš a Moma! Oba víkendové dni od 13:00 do 18:00 sa môžete tešiť na skvelý program:

 

13:00 - 13:30 Youtuberi a ich "repitovanie"
13:30 - 16:30 Voľné hranie, zábava, podpisovanie a fotenie s YouTuberskou trojicou
16:30 - 17:30 Q&N s YouTubermi

 

Hip-hopové Vianoce vám prinášajú Dni Vianoc v Inchebe, kde až do 20. decembra nájdete tisícky tipov na originálne vianočné darčeky. Viac info na www.incheba.sk.

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Rača, Bratislava, Bratislava