Sláva Daubnerová: Solo lamentoso

Podujatie Bratislava

Sláva Daubnerová: Solo lamentoso

Autor a réžia: Sláva Daubnerová; scéna a kostýmy: Sláva Dauberová; Choreografia: Renata Ptačin; hudba a zvukový dizajn: Matej Gyárfáš; svetelný dizajn: Slavomír Šmálik; účinkuje: Sláva Daubnerová; produkcia: P.A.T. platforma pre súčasné divadlo

Bizarný príbeh ženy, ktorá sa rozhodla bojovať so štekotom susedkinho psa počúvaním hudby. „Spievajúci dom“ vzbudil rozhorčenie nielen obyvateľov Štúrova, ale i veľký záujem médií. Banálny susedský spor však veľmi rýchlo prerástol do otvoreného boja osamelej ženy s takmer celým mestom.
SLovenská performerka a režisérka Sláva Daubnerová vytorila inteligentnú spoveď pani Evi N., ktorá otvára nadčasové témy, akými sú nejednoznačnosť pravdy a boj jednotlivca so spoločnosťou. Skrytý i otvorený boj však môže mať rôzne podoby i rôzne následky.

Festival z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia a regionálna dotačná schéma Bratislavského samosprávneho kraja.

Miesto konania podujatia: A4 - priestor súčasnej kultúry, Karpatská 2 (budova YMCA), Bratislava
Vstupenky: http://a4.interticket.sk/event/sheet/pro-teza-slava-daubnerova-solo-lamentoso-slovensko-EFEE2D905C2F43599B082E9EE8F2C25D
Dátum začiatku podujatia: 10. Októbra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Októbra 2016 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1569N 17.1137E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Sláva Daubnerová: Solo lamentoso

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.