Smejko a Tanculienka vo Zvolene

Podujatie Zvolen

Smejko a Tanculienka vo Zvolene

5. výročie Smejko a Tanculienka: Všetko najlepšie!

Piate výročie populárnej dvojice Smejko a Tanculienka oslávime najväčšími rozprávkovými a tanečnými hitmi. Pred hladným vlkom zachránime Kozliatka aj Medvedíka. Zase priletí náš večne opakujúci sa Papagáj. Nových chrobáčikov vychováme s pesničkou Nonono tytyty a potešíme známou Hlava ramená. Rozcvičíme Pecivála a vystrašíme Babu Jagu. A možno aj Klbko pôjde do sveta a stretne Hrušku zelenú. Naučíme sa maľovať so Sestričkami farbičkami. Spoznáme nový tanec Šlapy Šlapy. Budeme si dávať pozor pred neokrôchancom Gundžulundžu. Samozrejme poriadne to roztočíme na nový tanečný hit Rozprávkový svet a zatancujeme si aj na overené pecky ako Máme tu leto, Ahoj, ahoj! aPápá. Nebudú chýbať motýlik Huncúlik, pán Lalalá a macko Duško. Smejko a Tanculienka vás v novej sezóne privítajú s novým žiarivým svietením, veľkolepou scénou a úplne novým nadupaným predstavením s najväčšími hitmi: Všetko najlepšie. Tešíme sa na vás.

Predstavenie je vhodné pre všetkých od 2 rokov.

Ako bonus k zakúpeným štyrom lístkom dostanete voucher na získanie DVD Naživo Hip hip hurá! so záznamom z minuloročného predstavenia, pred vstupom do sály úplne zadarmo!

Dieťa s platným ZŤP preukazom do 15 rokov bude mať po zakúpení vstupenky a predložení ZŤP preukazu na vstupe pred akciou nárok na vrátenie 50 % zo vstupného.

Predstavenie trvá približne 60 minút, po ktorom nasleduje spoločné fotenie so Smejkom a Tanculienkou


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek
Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Začiatok podujatia: 20. 12. 2019 17:00:00
Koniec podujatia: 20. 12. 2019 19:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
FÍHA TRALALA
Overené podujatieFÍHA TRALALA
Dom kultúry Podborová, Zvolen
DÚHALKA
Overené podujatieDÚHALKA
Dom kultúry Podborová, Zvolen
SMEJKO A TANCULIENKA - ZABER A MAKAJ!
Overené podujatieSMEJKO A TANCULIENKA - ZABER A MAKAJ!
Dom kultúry Podborová, Zvolen