Smejko a Tanculienka: „Všetko najlepšie!“

Podujatie Trebišov

Smejko a Tanculienka: „Všetko najlepšie!“

Smejko a Tanculienka sa v divadelnej sále MsKS v Trebišove predstavia s úplne novým programom 12. októbra 2019 o 15.00 hodine. 

Piate výročie populárnej dvojice Smejko a Tanculienka oslávi slávna dvojka najväčšími rozprávkovými a tanečnými hitmi. Pred hladným vlkom zachránia Kozliatka aj Medvedíka. Zase priletí večne sa opakujúci Papagáj. Nových chrobáčikov vychovajú s pesničkou Nonono tytyty a potešia známou Hlava ramená. Deti rozcvičia Pecivála a vystrašia Babu Jagu. A možno aj Klbko pôjde do sveta a stretne Hrušku zelenú. Naučia sa maľovať so Sestričkami farbičkami. Spolu s deťmi spoznajú nový tanec Šlapy Šlapy. Budú si dávať pozor pred neokrôchancom Gundžulundžu. Samozrejm, poriadne to roztočia na nový tanečný hit Rozprávkový svet a zatancujú si spolu s deťmi na overené pecky ako Máme tu leto, Ahoj, ahoj! aPápá. Nebudú chýbať motýlik Huncúlik, pán Lalalá a macko Duško.

Smejko a Tanculienka privítajú deťúrence v novej sezóne s novým žiarivým svietením, veľkolepou scénou a úplne novým nadupaným predstavením s najväčšími hitmi: Všetko najlepšie. 

Predstavenie je vhodné pre všetky deti od 2 rokov.

VSTUPNÉ: 10 eur

Ako bonus - k 4 zakúpeným lístkom získa návštevník pred vstupom do sály zadarmo voucher na získanie DVD Naživo Hip hip hurá! so záznamom z minuloročného predstavenia, pred vstupom do sály úplne zadarmo!

ZŤP dieťa do 15 rokov bude mať po zakúpení vstupenky a predložení ZŤP preukazu vstup s 50% zľavu z ceny vstupenky.

Predstavenie trvá približne 60 minút, po ktorom nasleduje spoločné fotenie so Smejkom a Tanculienkou.

Fotografie
Podobné podujatia
1. Letný GEMER FEST 2024
Overené podujatie1. Letný GEMER FEST 2024
Futbalový štadión, Rožňava
ŠÍRAVA DEŤOM 2024
Overené podujatieŠÍRAVA DEŤOM 2024
Amfiteáter Lúč - Zemplínska Šírava, Vinné
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Košice, Košice, Košice
MÁŠA A MEDVEĎ
Overené podujatieMÁŠA A MEDVEĎ
Dom kultúry Mier, Spišská Nová Ves