SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ: KRAJINA ZRKADIEL

Podujatie Ružomberok

SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ: KRAJINA ZRKADIEL

Filmová škôlka – kinečko uvádza:

V ďalšom pokračovaní populárnej animovanej série sa stretne svet kúziel a kúzelníkov s kráľom Haraldom, ktorý sa rozhodne zbaviť svet všetkej mágie a kúziel.


Dokáže mu v tom niekto zabrániť? Našťastie je tu odvážna Gerda a po jej boku prekvapivo aj Snehová kráľovná, s ktorou Gerda doteraz nemala najlepšie skúsenosti.

Mocný kráľ Harald stratil takmer celú rodinu kvôli kúzlam Snehovej kráľovnej a tak začne hľadať cestu, ako by mohol zničiť mágiu na celom svete. Pomocou úskoku sa mu podarí uväzniť všetkých kúzelníkov v krajine zrkadiel. Jediným, kto ho môže zastaviť, oslobodiť zajatcov a udržať rozprávkové kúzla v našom svete, je Gerda. Jej najväčšou silou totiž nie je mágia, ale viera v silu priateľstva.

Vo svojom novom dobrodružstve sa Gerda bude opäť môcť spoľahnúť na pomoc trollov a ich kráľa Arroga a tiež aj na pomoc statočného chlapca Rollana. Podporí ju aj partia pirátov, v ktorej nemôže chýbať jej kamarátka Alfida. A nečakanú pomoc Gerda nájde aj na strane svojho protivníka. Haraldov syn, princ Anders, totiž skrýva nečakané tajomstvo, ktorým svojho otecka určite nepoteší.

Čas: 27. 12. 2018 - 30. 12. 2018, Štvrtok 27./2D, piatok 28./2D, sobota 29./3D a nedeľa 30.12./2D o 16:00 hod.
Miesto: Kino Kultúra v Ružomberku
Vstupné: 2D projekcia/5,00€/4,00€, 3D projekcia/6,00€/5,00€

Fotografie
Podobné podujatia
MÁŠA A MEDVEĎ
Overené podujatieMÁŠA A MEDVEĎ
Dom Kultúry, Liptovský Mikuláš
PINOCCHIO a jeho divadelný sen
Overené podujatiePINOCCHIO a jeho divadelný sen
Dom Kultúry, Liptovský Mikuláš