SNOW FILM FEST 2018

Podujatie Ružomberok

SNOW FILM FEST 2018

Celovečerné pásmo špičkových filmov o zimných športoch a dobrodružstvách zavíta v novembri aj do ružomberského Kina Kultúra.

Festival je svojim rozsahom a návštevnosťou najväčšou akciou svojho druhu v ČR aj SR. Program, ktorý sme pre Vás pripravili, obsahuje 6 starostlivo vybraných filmov - zo zahraničných festivalov, ale aj z domácej produkcie. Na svoje si prídu všetci milovníci zimných športov a adrenalínu.

Program:
18:00 Začiatok festivalu

18:05 INTO TWIN GALAXIES (AT, 2016, 51 min., ČT)
Réžia: Jochen Schmoll
Traja dobrodruhovia, Sarah McNair - Landry, Erik Boomer a Ben Stookesberry si pred seba kladú neľahký cieľ. V mrazivých končinách Grónska, blízko Baffinovho zálivu, je doposiaľ nepreskúmaná rieka. Je to najsevernejšie položená rieka, cez ktorú kto kedy šiel na kajaku. Za pomoci snow kitu sa trojica vydáva naprieč polárnou pustatinou za 1000 km vzdialeným snom, ktorý do tej doby videli iba na satelitných mapách. Expedícia bojuje s nástrahami Grónska, polárnym počasím, ľadovcovou krajinou a ďalšími prekážkami, ktoré sa im stavajú do cesty a veria, že stihnú doraziť k rieke práve včas, aby už bola rozmrznutá, ale aby sa stále dala splavovať na lodiach. Ich najväčším motorom je odhodlanie.

Čas: 13. 11. 2018, 18:00 hod.
Miesto: Kino Kultúra v Ružomberku
Vstupné: 4,00€

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.