SOFTIP Trojkráľový večerný beh 2020

Podujatie Banská Bystrica

SOFTIP Trojkráľový večerný beh 2020

5.390m okruh historickým centrom mesta Banská Bystrica, cez Park pod pamätníkom SNP s viacnásobným prebehnutím po krásnom námestí SNP, kde doznievajú tóny vianoc a burácanie vítania nového roku, kde vonia punč a svetlá hrajú všetkými farbami. Nabitá atmosféra, plná vzrušenia a novoročných záväzkov, ktorá ťa poženie do cieľa. Množstvo divákov, ktorí sú stále nablízku.

Nenechaj si ujsť túto fiestu a uži si to spolu s ostatnými, získaj prvú medailu kolekcie 2020 a prvé body v Marathon BB Tour 2020. V cene štartovného je štartové číslo s čipom, taška s grafikou podujatia, jedinečná medaila s grafikou podujatia, punč, možnosť získať hodnotné ceny v záverečnom žrebovaní. Ale hlavne je to zážitok, ktorý sa v našom meste opakuje iba raz v roku.

Registrácia: www.marathonbbtour.sk
Premiérovo si môžeš k registrácii online doobjednať športovú pletenú čiapku s grafikou podujatia - a všetko to zaplatiť kartou naraz v pohodlí domova.

Šesť najlepších žien a šesť mužov v absolútnom poradí získa zaujímavé finančné odmeny, finančná odmena je aj za prekonanie traťového rekordu.

Deň pred podujatím, 4.1.2020, si príď po štartový balík do Europa SC. Iba v tento deň bude prebiehať registrácia na Banskobystrický maratón 2020 za špeciálne ceny.

Pozor, počet účastníkov je limitovaný, máme presne 1300 miest.

Začiatok podujatia: 6. 1. 2020 17:30:00
Koniec podujatia: 6. 1. 2020 19:00:00
Fotografie
Podobné podujatia