Solid Move Experience Jam Session #1

Podujatie Bratislava

Solid Move Experience Jam Session #1 v Gorila.sk Urban Space

Solid Move Experience Jam Session je aktivita kapely Solid Move na čele s raperom a freestylerom menom Moe (Ex-AMO), ktorá sa rozhodla svoje schonosti a chuť hrať predviesť širšiemu publiku a pritom dať možnosť hudobníkom, raperom, prípadne spevákom a zahrať si s prvotriednymi hudobníkmi.

House Band tvorí stála zostava už spomínanej kapely v zložení Marian Jaslovský (EWI/SAX) - známy svojim obsiahlym portfóliom spoluprác a nahrávok s mnohými veľkými osobnosťami slovenskej scény. Ďalším členom je Maxo Mikloš (klávesy), pôsobiaci v skupine Fermata legendárneho Fera Grigláka a zároveň kapelník progrockového power-tria Sisterhood of Klangpedal. Basgitarista Michal Šelep aktuálne účinkuje v skupine Zuzany Mikulcovej, spolupracoval s Martinom Valihorom a pôsobí aj v skupine Petra Lipu. Zdroj mocných beatov, bubeník Ľuboš "Ežo" Ambrozai je známy aj z kapely Martina Javor Band, účinkoval v La3no Cubano a v mnohých ďalších kapelách.

Solid Move Experience Jam Session je večer plný improvizácie, dobrej hudby, pozitívnej nálady a ponúka možnosť prísť si zahrať, prípadne sa zabaviť v strede týždňa, kedy je ďaleko víkend.

Je to akoby pokračovanie cyklu Rap Meets The Band, ktorý mal za sebou 6 veľmi úspešných eventov, no po zmene zostavy sa Moe rozhodol zmeniť názov a hrať so svojou vlastnou kapelou.

Príďte sa presvedčiť o ich kvalitách a schopnosti tvoriť na mieste "z hlavy". Prípadne ak máte chuť a ste hudobníci, prineste si nástroj a nebojte sa ho vytiahnuť. Je to mega zábava.

Tešíme sa na vás.

Začiatok: 20:00
Vstup voľný.

Miesto konania podujatia: Gorila.sk Urban Space, Nám. SNP 30, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 21. Septembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Septembra 2016 23:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1456N 17.1088E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Solid Move Experience Jam Session #1 v Gorila.sk Urban Space

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava