Som mama a chcem začať podnikať – ako na to?

Podujatie Bratislava

Som mama a chcem začať podnikať – ako na to?

Obávate sa návratu do zamestnania po materskej dovolenke? Možno práve počas nej ste v sebe pocítili túžbu ísť vlastnou cestou. Ak patríte medzi mamičky, ktoré uvažujú nad pretavením svojich záľub či podnikateľských snov do vlastného biznisu, nenechajte si ujsť našu motivačnú aktivitu. Práve materská, či rodičovská dovolenka je, podľa lektorky Jaroslavy LUKAČOVIČOVEJ, ideálnou príležitosťou na rozbehnutie podnikania. Zaregistrujte sa a dozviete sa ako si splniť podnikateľský sen, pre akú právnu formu sa rozhodnúť, ako úspešne prepojiť materstvo s podnikaním i to, čo všetko potrebujete v jeho začiatkoch vedieť.

KTO JE VAŠA LEKTORKA?
Ing. Jaroslava Lukačovičová je dlhoročnou úspešnou podnikateľkou. Vyštudovala podnikový marketing a manažment. Okrem ekonomického a daňového poradenstva sa tiež venuje práci v treťom sektore. Pôsobí na poste poradkyne Združenia podnikateľov Slovenska a je aj prezidentka Slovenskej asociácie účtovníkov neziskových organizácií.

KEDY?
27.9.2017, 16:30 - 19:30

KDE?
Slovak Business Agency
Národné podnikateľské centrum
Coworking NPC
Karadžičova 2
Twin City Blok A
811 09 Bratislava

REGISTRUJTE SA: https://goo.gl/73VoRM
Ukončenie registrácie: 26.9.2017

Motivačná aktivita, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity, sa organizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj. Kód projektu ITMS2014+ 313041I861

PODMIENKY: Účastník musí byť fyzická osoba nepodnikateľ s trvalým pobytom v Bratislavskom kraji.

*Výnimku spomedzi fyzických osôb – nepodnikateľov tvoria cudzí štátni príslušníci, ktorí sa preukážu potvrdením / záznamom o prechodnom pobyte na území Bratislavského samosprávneho kraja alebo študenti s trvalým pobytom mimo územia BSK, ktorí sa preukážu platným potvrdením o dennom štúdiu na niektorej z univerzít / vysokých škôl / stredných škôl sídliacich a pôsobiacich na území Bratislavského samosprávneho kraja.


1. Prečo iba Bratislavský kraj?
Táto motivačná aktivita, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity, sa realizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj, Hlavná aktivita č. 1 - Národné Podnikateľské Centrum v BSK, a to v rámci Operačného programu Výskum a inovácie, Prioritná os 4: Rozvoj konkurencieschopných MSP v Bratislavskom kraji, spolufinancovaného Európskym fondom regionálneho rozvoja. Semináru sa môžu zúčastniť fyzické osoby – nepodnikatelia s trvalým pobytom na území Bratislavského kraja.

Pre fyzické osoby – nepodnikateľov s trvalým pobytom mimo územia Bratislavského kraja, na ktorých sa nevzťahuje výnimka, sú v súčasnosti pripravované regionálne národné projekty, v rámci ktorých sa budú môcť zúčastniť podobných seminárov. O možnostiach čerpania týchto služieb bude verejnosť včas informovaná.

2. Prečo nepodnikateľ?
Táto motivačná aktivita, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity, sa realizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj, a to v rámci Operačného programu Výskum a inovácie, Prioritná os 4: Rozvoj konkurencieschopných MSP v Bratislavskom kraji, spolufinancovaného Európskym fondom regionálneho rozvoja, v rámci podaktivity 1.2 Akceleračný program, ktorý je určený len pre fyzické osoby – nepodnikateľov. Podnikatelia sa môžu zúčastniť podobných služieb, ktoré budú zverejnené v rámci nadchádzajúcich udalostí Slovak Business Agency.

Účasť je bezplatná.

Kontakt: ap@npc.sk

Miesto konania podujatia: Slovak Business Agency, Karadžičova 2 - Twin City Blok A, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 27. Septembra 2017 16:30
Dátum ukončenia podujatia: 27. Septembra 2017 19:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1454N 17.1236E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Som mama a chcem začať podnikať – ako na to?

Meno organizátora: Slovak Business Agency
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava