SOM ŽENA - Skutočný transsexuálny príbeh československej herečky

Podujatie Bratislava

SOM ŽENA - Skutočný transsexuálny príbeh československej herečky

SOM ŽENA.
Skutočný transsexuálny príbeh československej herečky.

Hra, ktorá vznikla pre dosky Red Cat Cabaret Club po pár mesiacoch od slovenskej premiéry zažila obrovský úspech na českých javiskách. Dva krát vypredaný brnenský Buranteatr a niekoľkokrát vypredané pražské Divadlo na Prádle. České médiá hru veľmi ocenili a Luciin príbeh sa stretol s veľkým ohlasom. Po českom turné sa inscenácia vracia na svoje domáce javisko.

Unikátna divadelná inscenácia prináša autentický príbeh s témou transsexuality. Netradičné spracovanie s veľkou dávkou sebairónie a tragikomiky priblíži neuveriteľnú životnú cestu človeka, ktorý ide „s kožou na trh”. Autentický a odvážny divadelný kus, poskladaný z mozaiky intímnych, ironických a dojemných monológov, pretkaný vtipnými hereckými a hudobnými pasážami. Svoj skutočný životný príbeh hrá na javisku absolventka Janáčkovej akadémie múzických umení v Brne, Lucie Brychtová.

I AM A WOMAN

An authentic transsexual story

A unique cabaret performance inspired by an authentic life story of a Czech actress and singer is breaking the social tabu. It brings on stage an original piece of personal drama served with humour, irony and sincerity by the main protagonist and author of the play herself – Lucie Brychtova, a graduate from Janáček Academy of Music and Performing Arts in Brno. This mosaic of intimate, ironic, funny and touching episodes is an extraordinary experience of a person who was born in a wrong body but was courageous enough to fight for her identity.

Účinkujú: Lucie Brychtová, Heidi Šinková, Miroslav Málek, Adam Kerďo
Scenár: Vašo Púčik, Lucie Brychtová
Réžia: Vašo Púčik

Miesto konania podujatia: Red Cat Cabaret Club, Obchodná 17, Bratislava
Vstupenky: https://redcatcabaret.interticket.sk/event/sheet/som-zena-A97E5B257FFD4ABD8470D6597927B9FA#785
Dátum začiatku podujatia: 1. Decembra 2017 20:30
Dátum ukončenia podujatia: 1. Decembra 2017 23:45
Pravdepodobné súradnice: 48.1474N 17.1101E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia SOM ŽENA - Skutočný transsexuálny príbeh československej herečky

Meno organizátora: Red Cat Cabaret Club
Fotografie
Podobné podujatia