SPARTAN ULTRA & SUPER & SPRINT

Podujatie Ružomberok

SPARTAN ULTRA & SUPER & SPRINT

Už druhý rok po sebe bude hostiť stredisko Malinô Brdo športovcov, ktorí si neváhajú siahnúť na dno svojich síl a zažiť neopísateľnú atmosféru týchto adrenalínových pretekov.

Tento rok bude zmena v tom, že namiesto Beast-u si budete môcť vyskúšať to najťažšie, čo Spartan séria ponúka a to Ultra.

Program:
Sobota 28.08.2021 Malinô Brdo ULTRA Spartan Ultra je 50 km dlhá trať, so 60 prekážkami, postavenýcmi pre prekonanie vašich limitov v najťažšom teréne na svete. Sú to najintenzívnejšie prekážkové preteky, ale dosiahnutie cieľovej čiary vám zanechá eufóriu, ktorá zmení váš život. Ultra je súčasťou Spartan Trifecta.

Malinô Brdo TRAIL 10K
Spartan Trail 10K sú trailové preteky s dĺžkou 10 km. Trailové preteky sa konajú v malebných, exponovaných a horských lokalitách po celom svete.

Nedeľa 29.08.2021
Malinô Brdo SUPER Spartan Super sú preteky s prekážkami, ktoré spájajú rýchlosť, vytrvalosť a technické zručnosti. Preteky otestujú vašu duševnú statočnosť v členitom teréne.

Malinô Brdo SPRINT
Spartan Sprint sú prekážkové preteky s dĺžkou 5 km, ktoré zmenia váš život. Toto sú rýchle preteky v členitom teréne, vhodné pre nových aj vracajúcich sa pretekárov. Je to perfektná vstupná brána do sveta Spartanu. Sprint je súčasťou Spartan Trifecta.

Malinô Brdo Kids Race
Spartan Kids je séria pretekov v prekážkových dráhach - v rozmedzí od 800 m do 3,2 km - špeciálne navrhnutá tak, aby sa vaše deti (vo veku 4 - 14 rokov) cítili sa dobre a bavili sa. Rovnako ako dospelí budú behať a skákať cez prekážky.

Fotografie
Podobné podujatia
Zámocký štamperlík
Overené podujatieZámocký štamperlík
Holíčsky zámok, Holíč
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava