Sportfest

Podujatie Šamorín

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Športové podujatia, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Šamorín

Sportfest

Vyvrcholenie letnej sezóny v x-bionic® sphere bude naozaj veľkolepé. Okrem svetového triatlonu Challenge Šamorín, sa tu bude konať nezabudnuteľná letná žúrka Sportfest s programom naozaj pre všetkých.

Užite si tri dni nabité adrenalínom na Sportfeste v x-bionic® sphere. Nenechajte si ujsť jedinečnú žúrku, ktorá bude vyvrcholením letnej sezóny.
V x-bionic® sphere sa bude konať triatlon Challenge Šamorín, ktorý patrí do série najprestížnejších svetových triatlonových pretekov. Triatlonisti si zmerajú sily vo vzdialenostiach Sprint, Olympic a Half. Pre deti sme pripravili kategórie detský aquatlon a detský triatlon. Okrem povzbudzovania traitlonistov, budete svedkami fantastickej leteckej šou pilota Red Bull Air Race Hannesa Archa. Deti sa môžu vyblázniť vo Fun zóne s atrakciami a skákadlami. Koncert Dary Rolins či Celeste Buckingham bude príjemným osviežením, naplno to rozbalí aj skupina Hex. Úderný tím Mufuza vs. Starí páni sa postará o mimoriadny futbalový zážitok. Prehliadky športovísk vás presvedčia, že x-bionic® sphere je unikátny multifunkčný komplex ponúkajúci ideálne zázemie pre všetkých športových nadšencov a rodiny.

Fotografie
Podobné podujatia