Športový festival Wannado 2022

Podujatie Dunajská Streda

Športový festival Wannado

Aj do nášho mesta zavíta Wannado Festival športu 2022, a to 3. septembra. Prezentácia športových klubov a športov, súťaže, autogramiáda, casting... To všetko na jednom mieste, na Trhovisku, na festivale WANNADO® 2022 - príležitosť pre športové kluby nášho mesta sa prezentovať, možnosť pre deti a rodičov spoznávať športové aktivity našich klubov.

Športový festival WANNADO® 2022 je realizovaný v spoločnej organizácii WANNADO® Slovensko, Mesta Dunajská Streda a Trnavského samosprávneho kraja, dňa 3. septembra od 10:00 do 18:00 hod. na Trhovisku.

Čo všetko vás čaká?

prezentácia športových klubov a športov
WANNADO TV JOJKO zóna pre deti WANNADO BIKE zóna detských odrážadiel WANNADO BIRDIUM CHALLENGE zóna so Sníčkom HUGOM 5K INFLATABLE FUN zónu autogramiáda osobností TV JOJ SEDEM s.r.o. / naživo zóna NADÁCIE TV JOJ kasting do relácie Bez servítky

Športový festival Wannado® je výbornou príležitosťou na prezentáciu rôznych športov na jednom mieste. Deti a mladiství hľadajúci ten správny šport si spolu s rodičmi môžu vyskúšať rôzne športy a získať osožné informácie za pomoci športovcov, trénerov, výživových poradcov a tréningových poradcov.

Športové kluby a organizácie pôsobiace v našom meste môžu prezentovať svoju činnosť, pochváliť sa svojimi úspechmi. Počas športového dňa môžu usporiadať ukážky, netradičné tréningy pre záujemcov. Vďaka športovému dňu sa ich klub môže rozšíriť o ďalších nadšených členov!

Fotografie
Podobné podujatia
Trdlofest 2024
Overené podujatieTrdlofest 2024
Františkánska záhrada, Skalica
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
Stretnutie Čechov a Slovákov na Záhorí 2024
Overené podujatieStretnutie Čechov a Slovákov na Záhorí 2024
Areál za kulturným domom Kúty, Kúty
CASTELLUM FESTIVAL - REPUBLIC, STORYUM
Overené podujatieCASTELLUM FESTIVAL - REPUBLIC, STORYUM
Kaštiel Esterházyovcov v Tomášikove, Tomášikovo