STAR WARS: NOVÁ NÁDEJ – film so živou hudbou

Podujatie Bratislava

STAR WARS: NOVÁ NÁDEJ – film so živou hudbou

STAR WARS: EPIZÓDA IV - NOVÁ NÁDEJ V SPRIEVODE FILHARMONICKÉHO ORCHESTRA HLAVNÉHO MESTA PRAHY.

8. októbra sa v bratislavskej INCHEBA EXPO uskutoční slovenská premiéra premietania filmu zo ságy Star Wars so živým hudobným sprievodom. Na veľkom plátne diváci uvidia prvýkrát natočený film série Star Wars s podtitulom Nová nádej. Film bude sprevádzať kompletný Filharmonický orchester hlavného mesta Prahy, ktorý zahrá mnohokrát oceňovanú hudbu skladateľa Johna Williamsa. Orchester bude dirigovať známy dirigent Christophe Eliot.

Od obdobia, kedy mali fanúšikovia na celom svete možnosť prvýkrát vidieť film zo série Star Wars už uplynulo viac ako 40 rokov. Film sa stal kultom, ikonou a úplným prelomom v oblasti kinematografie. Dôležitou súčasťou filmu sa stala tiež nezabudnuteľná a všeobecne známa hudba skladateľa Johna Wiliamsa. Fanúšikovia budú mať možnosť zhliadnuť film na veľkolepom plátne a v sprievode živej hudby v podaní rešpektovaného Českého národného symfonického orchestra. Pre fanúšikov na Slovensku je to prvýkrát, kedy bude jeden z dielov Star Wars takto uvedený.

Hudobný skladateľ John Williams je známy predovšetkým vďaka svojej hudbe ku všetkým deviatich natočeným filmom ságy Star Wars. Za tú, ktorú nahral k prvému natočenému filmu - Nová nádej, získal v roku 1977 cenu Oscar. Za prácu na ostatných filmoch Hviezdnych vojen si následne vyslúžil ďalšie štyri nominácie ocenení Americkej Akadémie.

Bratislavský koncert sa uskutoční v termíne 8. októbra 2018 v Incheba Expo Aréne. Bezpochyby pôjde o veľký zážitok spojený s počúvaním ikonickej hudby a pozeraním úžasnej kultovej snímky.

PREMIETANIE JE V ANGLIČTINE SO SLOVENSKÝMI TITULKAMI.

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrvavé peniaze
Štúdio L+S, Bratislava
Champion fighting / Tour 4
Overené podujatieChampion fighting / Tour 4
Akadémia Bojových Umení, Bratislava
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava