STAROSTA

Podujatie Košice

STAROSTA

Brilantná tragikomédia z pera uznávaného nemeckého dramatika Gerta Hofmanna sa po dlhej odmlke konečne dostáva na slovenské javiská!

Máte už aj vy dosť nedocenenosti a ponižovania v práci? Vaše ambície sú väčšie, ako vaša skutočná situácia? Príbeh Otinka Molla vám ukáže ako sa môže z malého človiečika, ktorý tridsať rokov bez povšimnutia drie ako kôň, stať veľká ryba. Hoci aj starosta. Jedného dňa vlezie oknom do jeho bytu pofidérny „dobrodinec“, ktorý prináša zmenu nielen do jeho života, ale aj do života jeho zúfalej manželky. 
V sprievode karikatúrnych postavičiek budete svedkami neuveriteľnej ľudskej naivnosti a množstva komických situácií. Osobitý svet absurdného humoru a groteskných skečov bude korunovaný vynikajúcimi hereckými výkonmi, ktoré vám predvedú majstri remesla Miro Noga a prvýkrát sa na javisku bok po boku predstavia aj šarmantná herečka Szidi Tobias a jej syn, Krištof Tobias.

Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa súčasťou originálnej grotesky, s množstvom akcie, absurdných situácií a pútavého deja. Tešíme sa na vás!

Historická radnica, Hlavná, Košice - Staré Mesto 040 01

10.10.2018 19:00

Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Historická radnica, Košice
HISTORKY OD SUSEDOV
Overené podujatieHISTORKY OD SUSEDOV
Dom kultúry Mier, Spišská Nová Ves
Ťapákovci
Overené podujatieŤapákovci
Kultúrny dom, Smižany
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Historická radnica, Košice
Ťapákovci
Overené podujatieŤapákovci
MsKS, Michalovce