Štefanská MEGADance Párty

Podujatie Zborov

Štefanská MEGADance Párty Europa 2 Zborov

TOMBOLA - Zaplať 1 EURO a Vyhraj 1000 EUR
Zaži najväčšiu Štefanskú párty na východe Slovenska a zúčastni sa MEGADance Párty s rádiom Europa 2 v Zborove. Pod spolu snami si užiť nezabudnuteľné sviatky a jedinečný večer na maXXimum muziky.

Tešiť sa môžeš na super program počas celého večera od šialeného hypemana Osťa, mladého DJa Johnny Bee, kapely HS REVIAL, okúzľujúcich tanečníc až po vrchol programu hviezdneho slovenského interpreta MAJSELFA a jeho špeciálnu show v rámci TOUR Romeo & Julia. Pripravených bude viacero super súťaží počas celej párty a veľa ďalších prekvapení.

 Majself TOUR Romeo & Julia 
Meno Majself netreba veľmi predstavovať na slovenskej scéne je tento interpret dobre známy a je zárukou kvality. Objav roka má na svojom zozname viacero ocenení so svojou tvorbou a neuveriteľnú stúpajúcu razanciu. Na jeseň bude prebiehať TOUR k jeho novému úspešnému albumu Romeo & Julia, ktorý venoval jeho životnej láske Júlií a navštívi aj ZBOROV so špeciálnou show. Tešiť sa môžeš na viacero hitov ako napr. Mám to rád, Talizman, Romeo a Julia, Oheň, Trofej a mnoho ďalších tanečných bengrov...

Začiatok podujatia: 26. 12. 2019 20:00:00
Koniec podujatia: 27. 12. 2019 4:00:00
Fotografie
Podobné podujatia