ŠtefánSKA

Podujatie Bratislava

ŠtefánSKA

Najlepšia ŠtefánSKA párty v meste! Rokmi overená tancovačka, na ktorej si to tentokrát za DJským pultom rozdajú The Ugly Selectors a Dub Settlers HIfi. Tešiť sa môžete na to najlepšie zo ska, punku, rock'n'rollu, reggae a dubu!

THE UGLY SELECTORS
je zoskupenie vinylových nadšencov z Bratislavy v zložení Herry, Frenky a Basha, ktoré funguje od roku 2009. Svojou selekciou pravidelne zabáva publikum a míňa zásoby rumu nielen po slovenských mestách ale i v okolitých štátoch. Pravidelne hráva na Ska Fever Party v Subclube alebo na Rock’n’Roll Night v KC Dunaj a čestné miesto má aj na akcii Flight to Jamaica. Na konte má okrem vlastných akcií aj supporty pre kapely ako The Valkyrians, Evil Conduct, Irie Maffia, Queens of Everything, PASO, The Offenders, The Rockefellas, The Cellmates či Polemic. Do širšieho povedomia sa The Ugly Selectors dostali aj vďaka viacnásobnej účasti na festivaloch ako Pohoda, Uprising či Mighty Sounds. Kvalitná párty a tancovačka až do rána je pod ich taktovkou zaručená!

DUB SETTLERS HIFI
je spolok audiošialencov z Bratislavy, ktorý sa po rokoch činnosti na reggae scéne rozhodol postaviť svoj vlastný soundsystem. Členovia majú na konte úspešné projekty ako Respect Vibration Sound, Foolproof Riddims, Get Garden, či obľúbený indoor festival Flight to Jamaica. Za svoje krátke pôsobenie sa početná partia vychýrila kvalitnou selekciou, obrovským zvukom a vždy chytľavou party, ktorú rozbehla v mnohých mestách, kluboch, či na viacerých domácich a zahraničných festivaloch po boku rôznych zvučných mien zo scény. Okrem kvalitného zvuku vedia ponúknuť aj solídnu selekciu dubu, rootstepu, digital reggae a roots reggae okorenenú vlastnými produkciami.

Vstup do 23:00 - 3€
po 23:00 - 4€

Miesto konania podujatia: Re:fresh club, Ventúrska 5, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 26. Decembra 2016 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 27. Decembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1426N 17.1064E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia ŠtefánSKA

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
BEST OF SILNÉ REČI
Overené podujatieBEST OF SILNÉ REČI
Luna Bar , Bratislava