Štjavnycký vjanočný jarmok 2018

Podujatie Banská Štiavnica

Štjavnycký vjanočný jarmok 2018

Slovenské banské múzeum pozýva 7. a 8. decembra 2018 do nádvorí v Kammerhofe, kde sa uskutoční už 15. ročník tradičného Štjavnyckého vjanočného jarmoku.
Návštevníci sa môžu tešiť na neopakovateľnú predvianočnú atmosféru, umocnenú vôňou tradičných vianočných špecialít, predajom originálnych výrobkov od šikovných remeselníkov, ale aj bohatým kultúrnym programom a jedinečným ŠTIAVNYCKÝM ŽIVÝM BETLEHEMOM.
V piatok 7. decembra privítame priamo v expozícii Kammerhof Bábkové divadlo na rázcestí, na pódiu v hlavnom nádvorí koledníkov z Katolíckej spojenej školy, súbor Permoník z MŠ Ul. 1. mája, Detský zbor a divadelníkov ZUŠ Banská Štiavnica, folklórny súbor Hron zo Žiaru nad Hronom a ŠTIAVNYCKÝ ŽIVÝ BETLEHEM ako si ho pamätáte z prvých rokov jarmoku.
V sobotu 8. decembra sa na vás tešia deti z MŠ Nezábudka so svojim predstavením „Zatúlaná vločka”, Bábkové divadlo na rázcestí a Mužský spevácky súbor SEKERA zo Žiaru nad Hronom.
Počas oboch dní sa môžete tešiť aj na pečenie oblátok v historickej forme nad ohňom, liatie olova a oveľa viac na pobavenya a kuknutya.
Podujatie finančne podporilo Mesto Banská Štiavnica a Banskobystrický samosprávny kraj.

Fotografie
Podobné podujatia