Street Dance Academy Party

Podujatie Bratislava

Street Dance Academy Party @KC Dunaj~

Kopec kvalitnej klubovej hudby, tanca a zábavy! Špeciálny vianočný žúr tanečnej školy legendárneho Laciho Strike-a nám sľubuje silné zážitky, ktoré sa budú odrážať od parketu na úderné hip-hopové beaty. Za DJským pultom to bude žiť vďaka partičke DJov Renegade, Laci Strike, BJ Piggo a Džunya G. Chýbať nebude ani tanečná show SDA crew, ale tešíme sa aj na vaše párty kreácie.

DJ Renegade (UK)
je s hip-hopm už mnoho rokov. Začínal ako street dancer prvej generácie v roku 1982, o štyri roky neskôr sa už venoval DJingu. DJ Renegade je špecialista v hraní takej hudby, ktorá parádne sadne breakerom, popperom či lockerom. Ako DJ precestoval celý svet a hral na eventoch ako UK BBoy Champs, IBE, BOTY, R16, Freestyle Session, Juste Debout, HipOpsession, Redbull BC1, BreakOnStage, EuroBattle, OutBreak, WOD.

Laci Strike
je známy hlavne ako tanečník a choreograf, ale svoj vzťah k hudbe nevyjadruje len tancom. Svoje obľúbené kúsky, či už z hip-hopu alebo funku, soulu a ďalších žánrov, predvedie sťaby DJ, ktorý zaručenie vie, na čo sa dobre krepčí.

BJ Piggo
je v prvom rade battle jockey, ktorý sa popri svojej špecializácii na battle venuje aj DJingu. V jeho párty repertoári nájdete hip-hop, funk, soul aj house. BJ Piggo vyhľadáva rôznorodé rytmy a groovy, má rád progres a posúvanie vlastných hraníc, v setoch dáv dôraz na flow a konzistenciu.

Džunya G
patrí k tým, čo formujú našu klubovú scénu. Pod palcom má Red Bull Music Academy, ktorá podporuje nové talenty. No je to aj ostrieľaný DJ, ktorý vyniká vo freestylových setoch. V nich kombinuje brokenbeat, hip-hop, downtempo, wonky či elektroniku.

21. 12. (štvrtok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 6€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, THE MAG, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Rap Generation, CITYLIFE.SK, kamdomesta, MUSIC ZONE, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 21. Decembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Street Dance Academy Party @KC Dunaj~

Meno organizátora: RAP GAME
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
TEMNÉ KECY
Overené podujatieTEMNÉ KECY
Lozano Pub, Bratislava