Stretnutie na podporu Zákona o ochrane zvierat

Podujatie Košice

Stretnutie na podporu Zákona o ochrane zvierat

Musíme niečo urobiť s touto neúnosnou situáciou.
Kompetentní sa nerozhýbu keď budeme sedieť doma a plakať nad videami týraných zvierat. Musíme ísť do ulíc !!! V Košiciach, v Bratislave, v BB a možno aj v iných mestách.
Vyzývam všetkých. Je to pre dobrú vec ♥
Môže sa to javiť ako bezvýznamné stretnutie, ktoré nič nezmení. No ak sa nevzdáme, tak raz sa to zmení určite. Je to o vytrvalosti a o presvedčení.
Každý deň sa stretávame s týraním zvierat :-( Zviera je v našom zákone definované ako vec :-( Pritom je to cítiaca živá bytosť. A kto zvieratám vedome ubližuje, mal by byť za to aj potrestaný, pretože od zvieraťa k človeku je len malý krôčik. Jedná sa o dva zákony- Zviera nie je vec a vznik tzv. Registrovaných chovov- proti množiteľom. Situácia na Slovensku je už neúnosná, preto zatiaľ aspoň tieto dva čiastkové zákony pôjdu na prerokovanie do parlamentu.
V zákone požadujeme aj vytvorenie inštitútu zvieracej polície so všetkými právomocami, vrátane možnosti vstupu na súkromný pozemok a odobratie týraného zvieraťa. Tiež zákaz cirkusov so zvieratami.
My sme tí, ktorí musia prehovoriť za nemé tváre, ktoré si sami pomoc nevypýtajú. Kto ak nie MY im pomôže? Vstaň a buď prvý, kto začne a ostatní ťa budú nasledovať!
Nie sme predsa v Číne, Slovensko sa ráta za vyspelú európsku krajinu. Kultúra národa sa hodnotí aj podľa toho ako sa správame ku zvieratám.

Miesto konania podujatia: Dolná Brána, Košice
Dátum začiatku podujatia: 14. Októbra 2016 14:30
Dátum ukončenia podujatia: 14. Októbra 2016 16:30
Pravdepodobné súradnice: 48.719N 21.259E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Stretnutie na podporu Zákona o ochrane zvierat

Fotografie
Podobné podujatia
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica