String Theory / Spliff 447

Podujatie Dunajská Streda

String Theory / Spliff 447

A String Theory a Leander Risingos Jozzy zenekara, amiben a Ghymes dobosával Varjú Atival, a Drastik Putto basszerosával Borbély Matyival, Balogh Balázs didzseridússal, Vámos Kriszti elképesztően dögös hangú énekesnővel és Máté Péter VJ-vel szűrte össze a zenének mindenféle stílusú levét. Ha képzeletben összeereszted a Red Hot Chili Peppers funk-ját a Rage Against the Machine húzós riffjeivel, adsz hozzá egy kis Infected Mushrooms-os elektronikus hangzást didzseridúval vegyítve, majd megpörkölöd többszólamú vokálokkal, és dobsz az egészre egy nagy kanál Jozzy-féle eszeveszett gitározást, akkor nagyjából el tudod képzelni, hogy milyen zenét fogsz hallani a String Theory-tól. A zenekar 2016 november 27-én engedte szabadjára a Hannibal című új klipjét, addig pedig a Could Lick You Lee, Féktelenül, Gruuvy Stuff, Flashback to the Future videókat tessék böngészni a youtube-on és készülni a február 4-i zenergiára!

A SPLIFF 447 zenekar Észak- és Dél-Komáromból határon innen és határon túlról.

Zenekarunk 5 éve készül kirobbanni valami ütőssel, valami újjal. Rap- és énekbetétek, hegedűszó, gitár, basszus és dob gyúrja össze ezt a hógolyónyi zenét, mely néha arconcsapni, néha a kezedben elolvadni hivatott. Most jön az a rész amikor ismertetem a stílust, de ezzel bajban vagyunk. Valahol félúton a hiphop, poprock, ska és reggae között, mi elneveztük beatang-nak. Néhol oda-odaszúrós, de mély szövegek, dallamosság és dinamika jellemzi zenénket.

Első albumunkat 2014 derekán adtuk ki Poptikai Csalódás címmel, melyen 12 – egymástól jelentősen eltérő hangulatú – dal szepel, közte elszórva 3 vers O.J. tollából. A dalokat megosztottuk a közönséggel, akik a YouTube-csatornánkon ( https://goo.gl/u2Sp5W ) szép számmal meg is hallgatták azt. A legnagyobb nézettségnek Hazudtam című számunk örvend – ettől volt a leghangosabb a ház is a koncerteken – így úgy döntöttünk, hogy első videóklippünket is erre a dalra forgatjuk le - https://goo.gl/9x56Nq .

Jópár koncert van már mögöttünk, tapasztalódtunk nagy- és kisszínpadon egyaránt, de elsőként főleg itt, Felvidéken építettünk ki egy masszívabb rajongótábort, sokan hallhattak minket a saját rendezésű koncerteinken, klubbokban, fesztiválokon, online- és offline rádiókban, olvashattak rólunk újságokban, zenei- és kultúrális portálokon.

Fő célunk, hogy zenénket eljuttassuk mindazok számára akik szeretnének valami újat, valami frisset hallgatni, akiknek nem baj, ha a szövegnek végre értelme is van, aki nem riad meg a táncolástól egy élő zenekar koncertjén, akinek támogatásra van szüksége, hogy gondolkodjon, vagy azoknak, akik fel akarnak idézni pár, talán már rég elfeledett érzést.

Szórakozni és szórakoztatni. Ez a mi jeligénk.

Miesto konania podujatia: Soul Hunter Music Club, Smetanov háj, Dunajská Streda
Dátum začiatku podujatia: 4. Februára 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Februára 2017 23:55
Pravdepodobné súradnice: 48.0026N 17.621E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia String Theory / Spliff 447

Fotografie
Podobné podujatia
Majáles v Pomlé 2024
Overené podujatieMajáles v Pomlé 2024
v mestskom parku Pomlé, Šamorín
Celomestské prvomájové oslavy 2024
Overené podujatieCelomestské prvomájové oslavy 2024
na Mierovom námestí pred budovou MsÚ, Galanta
FRANTIŠEK NEDVĚD & DANIEL KROB
Overené podujatieFRANTIŠEK NEDVĚD & DANIEL KROB
Mestské kultúrne stredisko, Piešťany
Svijany X.Day 2024
Overené podujatieSvijany X.Day 2024
Amfiteáter Trnava, Trnava