String Theory / Spliff 447

Podujatie Dunajská Streda

String Theory / Spliff 447

A String Theory a Leander Risingos Jozzy zenekara, amiben a Ghymes dobosával Varjú Atival, a Drastik Putto basszerosával Borbély Matyival, Balogh Balázs didzseridússal, Vámos Kriszti elképesztően dögös hangú énekesnővel és Máté Péter VJ-vel szűrte össze a zenének mindenféle stílusú levét. Ha képzeletben összeereszted a Red Hot Chili Peppers funk-ját a Rage Against the Machine húzós riffjeivel, adsz hozzá egy kis Infected Mushrooms-os elektronikus hangzást didzseridúval vegyítve, majd megpörkölöd többszólamú vokálokkal, és dobsz az egészre egy nagy kanál Jozzy-féle eszeveszett gitározást, akkor nagyjából el tudod képzelni, hogy milyen zenét fogsz hallani a String Theory-tól. A zenekar 2016 november 27-én engedte szabadjára a Hannibal című új klipjét, addig pedig a Could Lick You Lee, Féktelenül, Gruuvy Stuff, Flashback to the Future videókat tessék böngészni a youtube-on és készülni a február 4-i zenergiára!

A SPLIFF 447 zenekar Észak- és Dél-Komáromból határon innen és határon túlról.

Zenekarunk 5 éve készül kirobbanni valami ütőssel, valami újjal. Rap- és énekbetétek, hegedűszó, gitár, basszus és dob gyúrja össze ezt a hógolyónyi zenét, mely néha arconcsapni, néha a kezedben elolvadni hivatott. Most jön az a rész amikor ismertetem a stílust, de ezzel bajban vagyunk. Valahol félúton a hiphop, poprock, ska és reggae között, mi elneveztük beatang-nak. Néhol oda-odaszúrós, de mély szövegek, dallamosság és dinamika jellemzi zenénket.

Első albumunkat 2014 derekán adtuk ki Poptikai Csalódás címmel, melyen 12 – egymástól jelentősen eltérő hangulatú – dal szepel, közte elszórva 3 vers O.J. tollából. A dalokat megosztottuk a közönséggel, akik a YouTube-csatornánkon ( https://goo.gl/u2Sp5W ) szép számmal meg is hallgatták azt. A legnagyobb nézettségnek Hazudtam című számunk örvend – ettől volt a leghangosabb a ház is a koncerteken – így úgy döntöttünk, hogy első videóklippünket is erre a dalra forgatjuk le - https://goo.gl/9x56Nq .

Jópár koncert van már mögöttünk, tapasztalódtunk nagy- és kisszínpadon egyaránt, de elsőként főleg itt, Felvidéken építettünk ki egy masszívabb rajongótábort, sokan hallhattak minket a saját rendezésű koncerteinken, klubbokban, fesztiválokon, online- és offline rádiókban, olvashattak rólunk újságokban, zenei- és kultúrális portálokon.

Fő célunk, hogy zenénket eljuttassuk mindazok számára akik szeretnének valami újat, valami frisset hallgatni, akiknek nem baj, ha a szövegnek végre értelme is van, aki nem riad meg a táncolástól egy élő zenekar koncertjén, akinek támogatásra van szüksége, hogy gondolkodjon, vagy azoknak, akik fel akarnak idézni pár, talán már rég elfeledett érzést.

Szórakozni és szórakoztatni. Ez a mi jeligénk.

Miesto konania podujatia: Soul Hunter Music Club, Smetanov háj, Dunajská Streda
Dátum začiatku podujatia: 4. Februára 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Februára 2017 23:55
Pravdepodobné súradnice: 48.0026N 17.621E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia String Theory / Spliff 447

Fotografie
Podobné podujatia
Silvester all inclusive 2019
Silvester all inclusive 2019
Hotel Therma, Dunajská Streda
Silvester all inclusive 2019
Silvester all inclusive 2019
Hotel Therma, Dunajská Streda
Gleb
Gleb
Orlovňa, Skalica