Študuj dopravu!

Podujatie Bratislava

Študuj dopravu!

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave bude v dňoch 1. - 2. októbra 2016 v čase od 10.00 h do 16.00 h pripravený bohatý program pre rodičov s deťmi, starých rodičov a ich vnúčatá, učiteľov, výchovných poradcov a žiakov základných škôl.

Návštevníkov podujatia čakajú ukážky výkonu povolaní v železničnej doprave, návštevy priestorov rušňa či zažitia pocitu pri prevrátení alebo náraze vozidla pri dopravnej nehode. Partnerská spoločnosť Siemens zabezpečí možnosť vyskúšať si riadenie rušňa prostredníctvom ETCS zariadenia (moderného vlakového zabezpečovača) a riadenie dopravy z pozície výpravcu alebo rušňovodiča na modelovej železnici.

Na podujatí budú prezentované aj študijné a učebné odbory v oblasti dopravy, ktoré je možné študovať na stredných odborných školách v Bratislavskom a Trnavskom kraji. Deťom i dospelým odborníci poskytnú kariérne a pracovné poradenstvo s ponukou voľných pracovných pozícií v železničných spoločnostiach. Návštevníci si môžu zároveň prezrieť celú expozíciu Múzea dopravy obohatenú o železničné modely, výstavu fotografií so železničnou tematikou a videoprojekcie.

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrvavé peniaze
Štúdio L+S, Bratislava
Champion fighting / Tour 4
Overené podujatieChampion fighting / Tour 4
Akadémia Bojových Umení, Bratislava
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava