Štvorkopačka 2

Podujatie Trenčín

Štvorkopačka 2

Vec Švidraň + Bad Karma Boy + Fishface + Jimmy Pé

Po dlhých troch rokoch čakania sa skoro nemožné stalo skutočnosťou a Štvorkopačka sa vracia v plnej presile s nadmieru duchaplným názvom Štvorkopačka 2. Trenčiansky Paddock tak opať dostane štvoritý náklad za cenu jedného, čiže kúpa je to pre všetkých hudobných nadšencov nanajvýš výhodná. Heavy metal, prešpekulovaná elektronika, rap aj indie rock… toto všetko môžete byť a aj bude vaše v jeden večer na letnom nádvorí menovaného podniku.

Branči Kováč so Šimonom Švidraňom predstavia nový prepracovaný širokospektrálny album Hudba k láske, pri ktorom si aj poplačete aj sa dobre zabavíte. Bad Karma Boy zahrajú svoje aj vaše obľúbené inteligentné pesničky štandardne nad očakávanie a kultová záležitosť Fishface sa po vypočutých prosbách po dlhom čase dá špeciálne iba kvôli tomuto večeru dokopy, aby vám rozkývala vaše vlasaté aj plešaté glavy. Celé to potom so štýlom ukončí cenený DJ a renomovaný vysmiaty producent Jimmy Pé, ktorý má svoje publikom taktiež v Indii, Číne či USA, takže návštevníci sa môžu pripraviť na šťavnatý set.

Samozrejmosťou je, že si návštevníci budú môcť zakúpiť limitovaný vymakaný merchandise od všetkých účinkujúcich a tak ich podporiť po rok a pol trvajúcom moratóriu.
Toto zoskupenie dal opäť svojvoľne dokopy známy dievčenský fotograf Viktor Cicko, ktorý taktiež fotil titulnú fotku vo svojom Pop Štúdiu, jeho podklad potom krásne spracovala grafička Vladimíra Vrbináková a celé sa to zbehlo vo firme multifunkcia, ktorá patrí Vecovmu manažérovi Michalovi Turzovi. Celý realizačný team Štvorkopačky 2 praje šťastný a veselý večer! Vstup na akciu povolený len osobám očkovaným proti Covid - 19.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia