Štyria chlapi a Adela

Podujatie Trnava

Štyria chlapi a Adela | Trnava

Spoznajte úsmevné situácie, do ktorých sa vedia dostať najznámejší oteckovia široko-ďaleko. Ako sa im zmenil život, keď do neho vstúpili deti? Čo im dáva herectvo a funguje medzi nimi na pľaci kamarátska chémia? A čo všetko vlastne o sebe navzájom vedia? Stretnutie seriálových hercov Vlada Kobielského, Braňa Deáka, Filipa Tůmu a Mareka Fašianga s populárnou moderátorkou Adelou Vinczeovou sľubuje zábavné historky na štvrtú! Zažite príjemný večer v ich spoločnosti a pripravte si zvedavé otázky, lebo večer príde aj na tie. 

Adela Vinczeová
je najznámejšia moderátorka, ktorá dokáže ukradnúť šou. Aj takto by sme mohli hovoriť o Adele, ktorá prepísala históriu tohto povolania u nás. Vždy pohotová, zábavná a pripravená si získala srdcia mnohých divákov. Moderuje zábavné, hudobné a diskusné večery a jej prirodzenú charizmu ocenili diváci mnohými soškami OTO.

Oteckovia
je populárny seriál televízie Markíza, v ktorom sa štvorica mladých otcov stretáva so strasťami aj radosťami rodičovského života. Známi herci Vladimír Kobielsky, Branislav Deák, Filip Tůma a Marek Fašiang v ňom čelia neočakávaným výzvam rodičovstva a popritom sa snažia zorientovať a nájsť si stabilné miesto vo svete matiek. Každý z nich zápasí s úlohou otca po svojom a ako každý z nás majú svoje lepšie ale aj horšie chvíľky. V kritických situáciách sa ale vedia vynájsť a spojiť svoje sily.

23. 2. (nedeľa)
Štart: 19:00 hod.
Miesto: Dom kultúry Trnava, Trojičné námestie 140/10
Lístky: bit.ly/StyriaChlapiAdela2302

Začiatok podujatia: 23. 2. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 23. 2. 2020 20:30:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
HORÚCI JUH
Overené podujatieHORÚCI JUH
Kino Hviezda, Trnava
OTEC
Overené podujatieOTEC
Dom kultúry, Trnava
OKNO MÉ LÁSKY
Overené podujatieOKNO MÉ LÁSKY
Amfiteáter Trnava, Trnava
Veletoč
Overené podujatieVeletoč
Dom kultúry, Trnava
HORÚCI JUH
Overené podujatieHORÚCI JUH
Kino Hviezda, Trnava