Summer FASHION SHOW 2017

Podujatie Košice

Summer FASHION SHOW 2017

VIP FASHION Plaza sa 23.6.2016 o 18,00 hod. zmení na malú MEKKU módy :-)

...prečo?, jednoduchá odpoveď „LETO“ je za dverami a bol by hriech :-) nepredstaviť Vám náš bohatý letný sortiment.

Módna prehliadka je zostavená z modelov , ktoré ponúkame v našej predajni VIP Fashion.
Všetky predvádzané modely sú k dispozícii hneď na predaj. Módna šou bude v troch kolách v ktorých si môžete prezrieť outfity šport, leto a spoločenská móda.

Každého návštevníka SUMMER FASHION SHOW čaká DARČEK a SLADKÁ ochutnávka dezertov a zákuskov, ktoré nielen skvelo vyzerajú ale aj skvelo chutia.
Túto ochutnávku pre vás pripraví pani Tomečková Gabriela z cukrárne SLADKÝ SEN.... https://goo.gl/PZEInQ . V tejto cukrárni vyrábajú aj bezlepkové zdravšie alternatívy zákuskov a tôrt. Pripravia vám na želanie aj obľúbené candy stoly. Na výrobu svojích produktov používajú výlučne čerstvé a tie najkvalitnejšie suroviny.

Naše krásne modelky okrem trendy modelov budú krášliť ručne vyrábané šperky a doplnky. Sú krásne a jedinečné...každý kus = originál ♥.... https://www.facebook.com/MIKO4MK

Taktiež sa môžete dozvedieť ako sa jednoducho a správne nalíčiť. To vás naučí odborníčka a poradkyňa na krásu :-) značky Marry Kay. Pani Marianka Skybiaková je tu pre vás, aby vám zodpovedala vaše otázky a môžete si s ňou dohodnuť aj hodinku krásy. Tieto hodinky krásy od Mary Kay sú jedinečné ako to vie len v Mary Kay byť :-)

V predajni VIP Fashion sú k dispozícii nielen módne outfity. Máme v ponuke obuv, kabelky, športové tašky a taktiež kozmetiku značky Victoria secret....parfémy, telové krémy, sprchové gely, lesky na pery a kozmetiku značky FARMASI natural - vlasová kozmetika bez parabénov, telová kozmetika, dekoračná kozmetika. Všetko v top prírodnej kvalite.
V našej ponuke má zastúpenie aj bižutéria, hodinky a kozmetika značky GUESS, BCBG maxazria, Muránske sklo.

V programe SUMMER FASHION SHOW bude aj kultúrna vložka a to v hudobnom reperskom podaní Yara Korínka, začínajúcej úspešnej reperskej hviezdy ..... https://goo.gl/xBrKud

Na záver sa môžete tešiť na bohatú TOMBOLU

Aaaaaaaa úúúúúúplná bodka na záver je sladkáááá recepcia s kávičkou a domácou limonádou s mätou, citrónom a zázvorovým sirupom.Tešíííme sa na Vás ♥.

Ak máte teda čas v piatok 23.6.2017 o 18,00 hod. radi vás uvidíme u nás na ulici Osloboditeľov 41, 040 17 Košice – Barca .... https://goo.gl/zJmNTp

♥VSTUP VOĽNÝ♥

Máme veľké parkovisko a tak zaparkujete bez problémov :-)

KAPACITA ÚČASTNÍKOV JE OBMEDZENÁ, PRETO NEVÁHAJTE a registrujte sa !!! Stačí kliknúť zúčastním sa....nie iba "MAM ZAUJEM"... ale “ZÚČASTNÍM SA“ :-) ♥

Miesto konania podujatia: VIP FASHION PLAZA, Osloboditelov 41, Košice
Dátum začiatku podujatia: 23. Júna 2017 17:30
Dátum ukončenia podujatia: 23. Júna 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.6735N 21.2705E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Summer FASHION SHOW 2017

Fotografie
Podobné podujatia
VitalFest Zdravia a Znania 2024
Overené podujatieVitalFest Zdravia a Znania 2024
Dom kultúry Jumbo, Masarykova 1667/2, 040 01 Košice, Košice
VitalFest Zdravia a Znania 2024
Overené podujatieVitalFest Zdravia a Znania 2024
Dom kultúry Jumbo, Masarykova 1667/2, 040 01 Košice, Košice
KOVOZOO NA TRENČIANSKOM HRADE
Overené podujatieKOVOZOO NA TRENČIANSKOM HRADE
Trenčiansky hrad, Trenčín