SUMMIT.45

Podujatie Trnava

SUMMIT.45

S4P

Trojčlenný projekt S4P live vystupuje so svojím energickým pojatím drum and bassu, tpri ktorom kombinuje djing so živím vystúpením na syntetizátor a pad kontroler za doprovodu anglicky rapujúceho MC. Za gramofónmi stojí dj MASO, ktorý kombinuje najnovšie rozlámané bangery, tvrdšie neuro a klasické drum and basové hymny, ktoré obstáli v skúške časom. SPABOY sprevádza klasické djské vystúpenie svojim hraním na syntetizátor a pad kontroler. Celý set je teda ozvláštnený o ďalšie vrstvy bassov, beatov, slučiek, noisov a iných zvukových vychytávok. Celý tento zvukový skvost dopĺňa MC TRCHI, ktorý sa pohráva s anglickými textami, rýchlim aj pomalším flowom. Jeho kvality dokazuje umiestnenie sa na druhom mieste v RING4MC 2011, celorepublikovej súťaži o najlepšieho českého MC-ka.

POSPITCH

Na EDM scéne sa pohybuje už pekných pár rokov, ale s hraním začal až v roku 2010. Zo začiatku hral iba dubstep cez midi kontroler, no neskôr začal v štúdiu trénovať djing na gramofónoch a svoj repertoár rozšíril o drum and bass, trap a electro house. Prvá veľká príležitosť zahrať si, sa mu naskytla v roku 2012 na akcii DrumUp with Nu:tone & Fourward. Na ďalších akciách si zahral po boku takých mien ako The Upbeats, Concord Dawn, Mefjus alebo Insideinfo. Na prelome roku sa oficiálne stáva členom Drum Up crew. V jeho setoch môžete počuť aj skĺbenie dubstepu, drumstepu ale aj trapu. Prevažne sa však orientuje na neurofunk a tvrdšie odnože drum and bassu.

DIFFE

Nováčik na slovenskej drum and bassovej scéne, ktorý sa popri DJ-ingu venuje aj produkcií vlastných trackov. V rámci selekcie svojich setov sa orientuje prevažne na neurofunk alebo energický a rytmický liduidfunk ktorý mixuje prostredníctvom 4 CD playerov . Vo svojej produkcii sa orientuje prevažne na melodické a harmonické zvuky liquidfunku.

NUCLEAR X

Rezident akcie SUMMIT, ktorý svojimi rôznorodými setmi vždy dokonale rozprúdi publikum

BOBO

Organizátor akcie SUMMIT sa tiež na pódiu predstaví aj s novinkami, ktoré jeho vinyl bag obsahuje.

Fotografie
Podobné podujatia