Svadobný veľtrh 2020

Podujatie Bratislava

Svadobný veľtrh 2020

Radi by sme Vás pozvali na najväčší SVADOBNÝ VEĽTRH na Slovensku, ktorého jubilejný 15. ročník sa bude konať súčasne s medzinárodným veľtrhom kozmetiky INTERBEAUTY a absolútnou novinkou GENTLEMAN EXPO. Termín tejto zaujímavej trojkombinácie veľtrhov je 7. – 8. 2. 2020 (piatok a sobota).

SVADOBNÝ VEĽTRH sa stal už tradičným sviatkom svadobných príprav nielen pre budúce nevesty a ženíchov, ale aj pre svadobné mamy a rodinných príslušníkov, ktorí sa podieľajú na organizácii svadby.

Cieľom veľtrhu je aktívna prezentácia spoločností podnikajúcich v oblasti svadobného priemyslu, predstavenie nových módnych trendov svadobných šiat, pánskej módy, či obrúčiek a výmena poznatkov a skúseností. K tomu samozrejme patrí bohatý program prebiehajúci počas konania veľtrhu, ktorý dáva SVADOBNÉMU VEĽTRHU punc kvality a zároveň ho zatraktívňuje ako vystavovateľom, tak i návštevníkom.

V tomto termíne sa súbežne uskutoční medzinárodný veľtrh kozmetiky INTERBEAUTY. Nakoľko je naším cieľom ponúknuť návštevníkom kompletný balík služieb z oblasti svadby, krásy a s tým súvisiaceho zdravého životného štýlu.

A aby sme nezabudli aj na pánov, tých čaká exkluzívna výstava GENTLEMAN EXPO s podtitulom casual – business – event – wedding. Páni tu nájdu inšpiráciu pre bežný život, ale aj produkty a služby určené pre volnočasové aktuvity, ale aj pre rozvoj ich biznisu a organizovanie rôznych eventov a garden party. Nebude chýbať ochutnávka kvalitnej whiskey, najnovšie elektronické hry, najnovšie módne trendy v obliekaní a kozmetiky.

Informácie pre návštevníkov a vystavovateľov nájdete na našej stránke www.svadobnyveltrh.sk.

V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte organizátora Svadobného veľtrhu - spoločnosť Štúdio Škerák.

T: 0911 754 726
E: info@svadobnyveltrh.sk
Fotografie
Podobné podujatia
Kariéra Expo 2024
Overené podujatieKariéra Expo 2024
Výstavisko AGROKOMPLEX, Nitra
ABC stavebníctva-Záhrada
Overené podujatieABC stavebníctva-Záhrada
Mestská športová hala, Prešov
VitalFest Zdravia a Znania 2024
Overené podujatieVitalFest Zdravia a Znania 2024
Dom kultúry Jumbo, Masarykova 1667/2, 040 01 Košice, Košice