Svätojánska noc na dvoch kolesách - Szent Iván éj két keréken

Podujatie Komárno

Svätojánska noc na dvoch kolesách - Szent Iván éj két keréken
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia, Zvyky a tradície
Ďalšie podujatia v meste Komárno

Svätojánska noc na dvoch kolesách - Szent Iván éj két keréken

?? Srdečne očakávame každého na nočnej cyklotúre pre verejnosť v organizácii cyklistického klubu C.K. PIKO – BIKE. Podrobnosti sa dozviete nižšie.

?? Mindenkit sok szeretettel várunk az éjszaki kerékpártúránkon, amit a C.K. PIKO-BIKE csapata szervez, a széles nyilvánosság részére. Részletek lent.

Letný slnovrat oslávime v piatok - 19.06 2020, pre nás už tradičnou, nočnou cyklotúrou. Vyrážame z Komárna. Prejdeme cez Marcelovú a ďalej pokračujeme na kopec vo Svätom Petri. Tam si trošku oddýchneme a domov pôjdeme cez Svätý Peter. Tentokrát sa stretneme na Námestí Generála Klapku o 21:45, odchod bude o 22:00. Veľmi dôležitá je naša viditeľnosť, preto je potrebné doniesť si so sebou reflexnú vestu, reflexnú pásku a samozrejme aj svetlá na bicykel. Trať bude viesť len po asfalte a preto neodporučujeme žiaden vyhradený typ bicykla. Stravu a pitie si zaobstaráva každý sám. Na túre sa zúčastní každý na vlastnú zodpovednosť. Všetci zúčastnení berú na vedomie, že fotografie vyhotovené na túre budú zverejnené na internete. (FB).
Každého poprosíme, aby dodržiaval v súčasnosti platné hygienické predpisy.


Az idei évben a nyári Napfordulót pénteken fogjuk megünnepelni, egy közös tekeréssel. Pénteken 2020 6.19.-én Komáromból (SK) indulunk. Marcelházán áthaladunk, majd feltekerünk a szentpéteri dombra. Ott egy kicsit megpihenünk, majd Szentpéteren keresztül jövünk haza. A találkozó a Klapka téren lesz este 21:45-kor. Indulás 22:00-kor. Nagyon fontos a láthatóság, ezért mindenki hozzon magával fényvisszaverő mellényt, szalagot, és természetesen a kerékpár is legyen kivilágítva.
A túra útvonala végig aszfalton fog vezetni ezért nincs ajánlott kerékpártípus. Ételről, italról mindenki maga gondoskodik. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. Minden résztvevő tudatában van annak, hogy a túra folyamán fényképek fognak készülni, amelyek felkerülhetnek az internetre (FB).
Kérünk mindenkit, hogy az érvényben lévő higiéniai előírásokat tartsa be.

Začiatok podujatia: 19. 6. 2020 22:00:00
Koniec podujatia: 20. 6. 2020 1:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
Stavanie mája
Overené podujatieStavanie mája
v Pribinovom parku vo Veči, Šaľa
Predvečer 1.mája
Overené podujatiePredvečer 1.mája
Námestie hrdinov, Šurany
Stavanie mája
Overené podujatieStavanie mája
Námestie hrdinov, Levice