Švejkove pivné dni 2018

Podujatie Humenné

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra, Varenie, Gastronómia
Ďalšie podujatia v meste Humenné

Švejkove pivné dni 2018

Mesto Humenné pripravuje už piaty ročník Švejkových pivných dní

Zapisujte si do kalendárov, začiatkom mája prichádzajú do Humenného tradičné Švejkove pivné dni. Od 4. do 6. mája 2018 na Vás na Námestí slobody v Humennom čaká bohatý kultúrny program a niekoľko desiatok druhov chutného piva.

5. ročník Švejkových pivných dní – program

Trojdňový pivný festival odštartuje v piatok 4. mája od 16.00 hod. pred Mestským kultúrnym strediskom (MsKS). Tu na Vás čaká vystúpenie hudobnej skupiny Hur-care. Neskôr slávnostne otvoríme Švejkove pivné dni divadelným predstavením v podaní umeleckej školy Via arto. Od 18.00 hod. sa už môžete tešiť na Kollárovcov a ich ľudovú hudbu.

V sobotu 5. mája si odvážlivci môžu trúfnuť zabehnúť pivný beh o 15.00 hod. Pre fanúšikov futbalu tu máme od 16.30 hod. na Ihrisku pri Mlyne futbalový zápas medzi FK Humenné a Veľkým Šarišom. Okrem toho Vám zahrá kapela S.P.L.N., Genius Locci a predstaví sa aj Superstarista Samo Tomeček so svojou kapelou Tomeček Band. Večer o 20.15 hod. bude pripravený live prenos z Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji medzi Slovenskom a Českom.
Posledný deň pivných slávností v nedeľu 6. mája otvorí o 16.00 hod. popoludní známa humenská hudobná skupina Geroc´k a neskôr zahrajú aj Jenos Brother´s. Večer opäť o 20.15 hod. bude pripravený live prenos z Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji medzi Slovenskom a Švajčiarskom. Tešíme sa na Vás!

Fotografie
Podobné podujatia