SVETOZNÁMY CHORVÁTSKY DETSKÝ ZBOR V RUŽINOVE

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Koncerty, Kultúra
Web podujatia:
www.cultusruzinov.sk
Web organizátora:
www.cultusruzinov.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: 0905 139 136

MČ Bratislava – Ružinov a Cultus Ružinov vás pozývajú na Vianočný koncert 50-členného detského chorvátskeho zboru, ktorý sa uskutoční 2. decembra 2016 v DK Ružinov.

Deti z Ribnjaku je jeden z najznámejších a často oceňovaných detských zborov v Chorvátsku, koncertoval v Ríme, Viedni, Budapešti, Prahe, či v Sarajeve. Má viac ako tridsaťročnú tradíciu a vo svojom repertoári spája medzinárodné popové piesne s tradičnými chorvátskymi. Hostia sa môžu tešiť na nielen na vianočné melódie napísané chorvátskymi skladateľmi a textármi, ale zaznejú aj známe vianočné koledy.


Detský zbor bude doprevádzaný Orchestrom Maestra Alana Bjelinskiho pod taktovkou Nancy Atanasov Premelč. Počas večera sa predstavia aj famózni chorvátski sólisti – Ksenija Erkera a Ricardo Luque. Moderátorom bude známa chorvátska televízna moderátorka Karmela Vukov Čolić.


Vstupenky na koncert si môže zdarma vyzdvihnúť každý obyvateľ s trvalým bydliskom v Ružinove u informátora v DK Ružinov každý deň od 7:00 do 19:00. 2 lístky na osobu. Počet je obmedzený. Po koncerte pozývame všetkých hostí na kapustnicu a času vína.


Podujatie sa koná pod záštitou Ministra zahraničných vecí a Európskych záležitostí Chorvátska, Chorvátskeho veľvyslanectva v SR, Mesta Zagreb a Turistickej kancelárie v Zagrebe.

Meno organizátora: CULTUS Ružinov
Fotografie
Podobné podujatia