SWAN BRIDE

Podujatie Trenčín

SWAN BRIDE

"Jedna z najosobitejších slovenských alternatívnych skupín, Swan Bride sa vydáva na Timelines Tour 2017, počas ktorého sa zastaví v siedmich slovenských a dvoch českých mestách." Hudba.sk

28.10.2017 Klub Lúč, Trenčín !!!
Tesime sa na vas !!! Swan Bride

https://www.facebook.com/theswanbride/
https://theswanbride.bandcamp.com/

Press:
"Garážovka Swan Bride velmi vkusně absorbuje vlivy shoegaze, postpunku i špinavého rocku, umí publikum rozparádit do maxima. Ostatně jejich zvuk je výborný, a i když vás při poslechu nejspíše hned napadnou kapely jako Horrors nebo Cure, Swan Bride umí ukázat svůj vlastní ksicht."
- The Aardvark

"Surovosť zvuku, melodika pripomínajúca The Cure, atmosféra Joy Division či fragmenty surfrocku. Spomínaná melodika buble pod nánosmi reverbov a zachrípnutých klávesov. Basa rezonuje zospodu ako ťažká hrozba a do toho Matej Rafa deklamuje svoju poéziu v anglickom jazyku."
- Týždeň

"Ich punk-rockový kabaret s charakteris­tickými chytľavými gitarovými a klávesovými melódiami, pulzujúcimi basovými linkami, ktoré sú akoby vytrhnuté z Tarantinových filmov, nielen dobre vyzerá, ale aj znie."
- Pravda

"Setlist neměl jediné slabé místo a show dokonale ovládl frontman, který se neustále promenádoval pod pódiem a střihl si s nažhavenými fanoušky hned několik popěvků."
- Full Moon

Miesto konania podujatia: Klub Lúč, Kniežaťa Pribinu 3, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 28. Októbra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 29. Októbra 2017 03:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8955N 18.0392E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia SWAN BRIDE

Meno organizátora: Swan Bride
Fotografie
Podobné podujatia