SWAP izbových rastlín

Podujatie Sereď

SWAP izbových rastlín

SWAPY sa stávajú stále viac a viac populárnou eko aktivitou, počas ktorej si môžete vymieňať veci, ktoré už nepotrebujete za veci, ktoré by ste radi využili.

Prinášame vám ďalšie podujatie v tejto kategóriii s názvom:
?SWAP izbových rastlín! ?

Jeho cieľom je obmedziť neekologické dovážanie rastlín, ktoré za podmienok, ktorými sú vypestované a dovážané až k vám domov, často nemajú šancu prežiť ☀.

Hlavným dôvodom je však podporiť vzťah k prírode ?, spoznať ľudí s podobnými záujmami ?a odovzdať si cenné skúsenosti z oblasti predošlého pestovania ??.

Podmienkou podujatia je priniesť minimálne 1 zdravú rastlinku, odrezok alebo sadeničku, ktorú by ste chceli vymeniť za iný druh.

V ponuke budú na vyber rôzne typy najznámejších obľúbených “izbáčov” ako napríkladad aloe, pothos, kaktusy, euphorbia, ficus, kalanchoe, menšie či väčšie zelene. Čim zaujímavejší druh, tým lepší a pestrejší výber. ????

Toto podujatie sa bude konať 20. septembra v čase od 15:00 do 19:00 vo vonkajšom zelenom PRIESTORE, ktorý sa nachádza pri budove OC Nova pri predajni bicyklov. Tu si budete môcť svoj starší kvietok priniesť a zároveň si vybrať iný na výmenu. ?

V prípade nepriaznivého počasia sa akcia uskutoční v komunitnom centre PRIESTOR v OC NOVA.
?Tešíme sa na vás a aj na vaše kvietky ?

Organizátorkami podujatia sú Nina a Zina Paľovové a Dominika Kubicová s podporou komunitného centra PRIESTOR a OZ Mladá Sereď.

Či už budeme vonku alebo vnútri, prosíme vás o dodržiavanie nariadení. Počas podujatia bude povinné mať zakryté nos a ústa rúškom a takisto použiť dezinfekciu pri vstupe. Ďakujeme, že to rešpektujete ?

Začiatok podujatia: 20. 9. 2020 15:00:00
Koniec podujatia: 20. 9. 2020 19:00:00
Fotografie
Podobné podujatia