SWAP oblečenia a zbierka pre útulok

Podujatie Trnava

SWAP oblečenia a zbierka pre útulok

Tak a je to tu! Náš prvý lehárovský swap oblečenia, ktorý sa bude konať už budúcu nedeľu 08.12.2019 od 13.00 do 19.00 v priestoroch kaviarne Leháro v Trnave.

Čo je SWAP a ako funguje?
Swap je alternatívny spôsob získavania „nových“ vecí. Jeho myšlienkou je ekologicky sa zbaviť pekných a nezničených kúskov oblečenia, ktoré Vám už však iba stoja v šatníku, a zároveň získať nové kúsky s takmer nulovými nákladmi na prírodu a peňaženku. Swapovať budeme dámske, pánske a detské oblečenie, topánky, kabelky a iné doplnky. Priniesť môžete maximálne 20 kúskov pekného, voňavého a čistého oblečenia a zo swapu si na oplátku môžete vybrať neobmedzené množstvo kúskov. Prosím, vyberajte však ZODPOVEDNE! Na swap nenoste špinavé, roztrhané kúsky, spodné prádlo,ponožky, pančuchy a silónky.

Vstupné budú symbolické 2 eurá, ktoré nám preplatia náklady za event. Všetky ďalšie vyzbierané peniažky poputujú do útulku v Trnave.
Čo sa stane s oblečením, ktoré nám ostane? Všetky kúsky, ktoré sa nevyswapujú zanesieme charite alebo sa zrecyklujú.

Súčasne sa bude v Leháre konať zbierka pre trnavský útulok – finančná i hmotná. Pre havkáčov môžete nosiťnapríklad deky, staré peliešky, periny, vodítka, rôzne čistiace prípravky, jednoducho všetko, čo už doma nevyužijete. Každé „vypité espresso“ v tomto čase poputuje ako finančná čiastka za nás – Leháro tím, a slečny
čašníčky podarujú havinkom svoje tringelty. Ak sa k nám budete chcieť pridať aj vy, krabička bude k dispozícii na bare celú nedeľu.
Tešíme sa na Vás a veríme, že sa potešíte aj Vy.

Pomáhaniu zdar!
Váš Leháro tím

Začiatok podujatia: 8. 12. 2019 13:00:00
Koniec podujatia: 8. 12. 2019 19:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
JARNÝ BÁNOVSKÝ JARMOK 2024
Overené podujatieJARNÝ BÁNOVSKÝ JARMOK 2024
Námestie Ľ. Štúra, Bánovce nad Bebravou
VIVAT HOLÍČ 2024
Overené podujatieVIVAT HOLÍČ 2024
areál Holíčskeho zámku, Holíč
ABC stavebníctva-Záhrada
Overené podujatieABC stavebníctva-Záhrada
Mestská športová hala, Prešov