SWAP OBLEČENIA

Podujatie Trnava

SWAP OBLEČENIA

Priznajme si to. Väčšina z nás má skrine plné oblečenia, ktoré sme mnohokrát vôbec nemali na sebe, prestalo sa nám páčiť alebo nám nesedí.

Oblečenie sa stalo lacným, cenovo dostupným a častokrát nakupujeme viac, ako potrebujeme. Za našu módu však musí naša planéta platiť vysokú daň. Najskôr pri samotnej výrobe, ktorá znečisťuje všetky zložky nášho životného prostredia. A nakoniec pri jej likvidácii. Oblečenie je totiž ťažko recyklovateľným materiálom a väčšinou končí na smetisku.
Swap oblečenia je výmena dobrého oblečenia, doplnkov (topánky, kabelky, batohy, šály, čapice, klobúky,...) v pomere 1:1. Keď jeden kus donesiete, jeden si môžete odniesť. Zdarma. Aj tu sú však podmienky. Oblečenie musí byť naozaj kvalitné a nepoškodené, vypraté a čisté. Veci dennej potreby musia dokázať slúžiť aj novému majiteľovi bez nutnosti ďalšej opravy či korekcie. Nejde o žiadnu výpredajovú burzu, kde odovzdáte veci, ktorých sa chcete len zbaviť. Naozaj musíte myslieť na to, že ide o výmenu, takže myslite na kvalitu, ktorú chcete dostať aj vy.

Pozývame Vás na Swap oblečenia, ktorý sa uskutoční pri mestskom zimnom štadióne v Trnave. Začíname o 13:30 dňa 19.9.
Prosíme Vás, aby ste sa registrovali pred podujatím zaslaním emailu na solidarnyprojektezs@gmail.com

Začiatok podujatia: 19. 9. 2020 13:30:00
Koniec podujatia: 19. 9. 2020 15:30:00
Fotografie
Podobné podujatia