SWINGOVÉ VIANOCE

Podujatie Bratislava

SWINGOVÉ VIANOCE

Posledný tohtoročný tanečný swingový večer už predznamenáva vianočné obdobie. Táto téma sa nevyhla ani jazzovej hudbe a počas večera budete počuť množstvo skvelých swingových piesní s vianočnou či zimnou tematikou. Nezabudnuteľný večer v duchu prvej republiky bude opäť plný energickej hot jazzovej a swingovej hudby, tanca, dobrôtok a v neposlednom rade pozitívneho espritu!

Večer je určený rovnako pre tých, ktorí si radi pri kvalitnej hudbe posedia pri vínku, ako aj pre tých, ktorých nohy nedokážu ostať dlho pod stoličkou.

Oblečte sa dobovo a spolu si vytvorme čarovnú atmosféru prvej polovice minulého storočia. Dress code samozrejme nie je povinný, ale poteší a dotvorí atmosféru.

Živá hudba v podaní pravého swingového orchestra FATS JAZZ BAND pod vedením Ladislava Fančoviča
V rámci večera urobí tanečná škola B-Swing aj malý tanečný workshop. Predajná výstava klobúkov, módnych doplnkov, diárov, zápisníčkov či vianočných ozdôb z Modistva Marlet Pokrstíme nový kalendár na rok 2023 z fotografií elegantných dám, ktorých autorom je fotograf Karol Srnec. Nebude chýbať ani tradičný vintage fotokútik, z ktorého si môžete odniesť domov krásnu spomienku

Cena vstupenky:
- 18,- Eur v hlavnej sále - 14,- Eur vo vedľajšej sále - 10,- Eur ZŤP – pri vstupe sa musia preukázať platným preukazom

20:00

Fotografie
Podobné podujatia