Swingový Valentín

Podujatie Bratislava

Swingový Valentín

Swingový Valentín prináša atmosféru slávnych májových tanečných zábav z obdobia prvej republiky a bude opäť plný energickej hot jazzovej a swingovej hudby, tanca, dobrôtok a v neposlednom rade pozitívneho espritu!
𝗡𝗢𝗩𝗜𝗡𝗞𝗔! 𝗦𝘄𝗶𝗻𝗴𝗼𝘃𝘆́ 𝗩𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗶́𝗻 𝗯𝘂𝗱𝗲 𝗻𝗮 𝗻𝗼𝘃𝗼𝗺 𝗺𝗶𝗲𝘀𝘁𝗲 - 𝘃 𝗦𝘁𝗿𝗲𝗱𝗶𝘀𝗸𝘂 𝗸𝘂𝗹𝘁𝘂́𝗿𝘆 𝗕𝗔 𝗡𝗼𝘃𝗲́ 𝗠𝗲𝘀𝘁𝗼 𝗻𝗮 𝗩𝗮𝗷𝗻𝗼𝗿𝘀𝗸𝗲𝗷 𝟮𝟭. Odporúčame nechať vozidlá odpočívať v ich domovskej zóne a prísť radšej pohodlne električkou. Po celý večer bude sálou znieť autentická hot jazzová a swingová hudba v podaní orchestra FATS JAZZ BAND pod vedením Ladislava Fančoviča. Zatancovať si budete môcť na najhorúcejšie swingovky ale aj tangá a foxtroty z našich, vtedy ešte československých vôd. Nebude chýbať ani tradičný vintage fotokútik, bar a dobrôtky Večer je určený rovnako pre tých, ktorí si radi pri kvalitnej hudbe posedia pri vínku, ako aj pre tých, ktorých nohy nedokážu ostať dlho pod stoličkou. Oblečte sa dobovo a spolu si vytvorme čarovnú atmosféru prvej polovice minulého storočia. Dress code samozrejme nie je povinný, ale poteší a dotvorí atmosféru.

FATS JAZZ BAND
Najúspešnejší štýlový orchester posledných rokov oživuje tradíciu hot jazzu a swingu 20-tych až 40-tych rokov minulého storočia. Fats Jazz Band tvorí sedem špičkových hudobníkov a dvaja šarmantní speváci. Pravidelne účinkujú v Česku, Rakúsku, Poľsku, Maďarsku, Nemecku, Chorvátsku či Taliansku. Na svojom konte majú 3 CD albumy, 1 LP platňu, nomináciu na cenu Esprit a cenu súťaže Nové tváre slovenského jazzu za najlepší štýlový výkon. Zrekonštruované dobové hudobné nástroje, štýlové oblečenie a celkový prejav orchestra sú v úplnej zhode s obdobím, ktoré predstavujú. Fats Jazz Band je autentický; v ich repertoári nájdete iba originálne aranžmány tých najlepších amerických šlágrov zlatej éry jazzu presne tak, ako ich na platne nahrali jazzové legendy, ale aj slovenské tangá a foxtroty či české ‘swingovky’.

20:00

Začiatok podujatia: 11.02.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava