Syn Ze Sase Tri, Abstract, Malpraxis, Surgery

Podujatie Poprad

Syn Ze Sase Tri, Abstract, Malpraxis, Surgery

SYN ZE SASE TRI ( Transilvanian Black/ death Metal ) Rumunsko
ABSTRACT ( Instrumental Metal ) Slovensko
MALPRAXIS ( Brutal death Metal ) Rumunsko
SURGERY ( Death Metal ) Slovensko

Vstupné 6 euro !!!

V sobotu 23. Septembra zavítajú do Popradského Rock Fabric prvý krát Transilvánski Bojovníci SYN ZE SASE TRI https://www.facebook.com/synzesasetri.ro/?fref=ts , aby v rámci THE ELDER GOD TOUR 2017 prišli prestaviť svoj nový v poradí už štvrtý album Zăul Moș . Kapela pôsobí na scéne už 10 rokov a za túto dobu si stihla vybudovať slušné renomé nielen doma v Rumunsku ale aj v okolitých krajinách. Možete sa tešiť na skvelú show plnú atmosféry , kulís , brnenia a výpravných ság !!!

Ako druhý v poradí sa prestavia naši inštrumentalisti ABSTRACT https://www.facebook.com/abstractinstrumental/?fref=ts . Kapela ,ktorá sa radí už medzi legendárne spolky na Slovenskej scéne príde do Popradu tentoraz odprezentovať svoje zatiaľ posledné a najnovšie CD REMEMBRANCE, ktoré bolo vydané 20 júla. Toto Cd je pripomienkou na ich demáčové obdobie ešte z 90 tych rokov a tak odznejú aj skladby staršieho dáta . Samozrejme v programe nebudú chýbať ani ich známe veci zo súčasnosti . Určite to bude zaujímavé vystúpenie .

Ako daľší sa prestavia Rumunskí Brutal /Death metalisti MALPRAXIS https://www.facebook.com/Malpraxis-175517332488059/?fref=ts . Kapela pochádzajúca z mesta Cluj Napoca pôsobí na scéne od roku 2009 a na svojom konte má jedno EP FORENSICKNESS a CD GUTTED IN GLUTTONY . Surová energia a prepracovaná technika je poznávacím znamením tejto skvadry . Bude to poriadny náter !! Ako sami vravia : We are what we are listening to, we are death metal heads – because death metal is more than music, death metal is a lifestyle.

Celý koncert otvoria domáci drtiči SURGERY https://www.facebook.com/Surgery.Poprad/?fref=ts , ktorý si pomaly budujú na Slovenskej scéne výborne meno . Na svojom konte majú zatiaľ album DESCENT . No tento rok by sme sa mali dočkať novinkového albumu . Takže na koncerte určite odznejú aj nejaké tie nové pecky .

Tešíme sa na Vás Poprad a veríme že sa v Sobotu zídeme v peknom počte a vytvoríme spoločne skvelú atmosféru !!

Miesto konania podujatia: ROCK Fabric, Podtatranská 149/7, Poprad
Dátum začiatku podujatia: 23. Septembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Septembra 2017 23:59
Pravdepodobné súradnice: 49.0558N 20.2863E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Syn Ze Sase Tri, Abstract, Malpraxis, Surgery

Meno organizátora: Abstract - Instrumetal metal
Fotografie
Podobné podujatia