TAJNÝ ŽIVOT MAZNÁČIKOV

Podujatie Ružomberok

TAJNÝ ŽIVOT MAZNÁČIKOV

Filmová škôlka – kinečko uvádza:

Čo robia vaši štvornohí miláčikovia, keď nie ste doma?


Odpoveď na otázku, ktorou sa trápi každý milovník mačiek a psíčkov, nájdete v animovanej komediálnej lahôdke Tajný život maznáčikov, ktorú vytvorili autori filmových hitov Ja, zloduch či Mimoni..

Čas: 10. 09. 2016, 18:00 hod.
Miesto: Kino Kultúra v Ružomberku
Vstupné: 4,00€

Max a Katie sú spriaznené duše, najlepší kamaráti na svete. Čo na tom, že Max je pes a Katie človek? Keby sa Katie každý deň na dlhé hodiny nestrácala a nenechávala Maxa v ich byte samého, bol by Max najspokojnejší pes na svete.

Toto platilo však len do chvíle, kým Katie nepriviedla domov z útulku chlpaté psie monštrum menom Baron a nerozhodla sa, že odteraz budú žiť šťastne v trojici.

Medzi Maxom a Baronom to bola nenávisť na prvý pohľad. Od prvej chvíle usilovne vymýšľajú, ako jeden druhému čo najviac znepríjemniť život, a to ich privádza do stále komplikovanejších situácií, aby nakoniec skončili stratení, opustení a obkľúčení skupinou zvieracích bezdomovcov, ktorí ovládajú mestské podzemie pod vedením šialeného králika. Našťastie má Max doma početnú svorku priateľov, ktorí sa rozhodnú, že Maxa v nešťastí neopustia a vydajú sa zo svojich pohodlných pelechov na mimoriadne dobrodružnú výpravu, ktorej cieľom je Maxa nájsť a oslobodiť. Záchrannú akciu musia navyše dokončiť v šibeničnom termíne, skôr ako sa vrátia domov ich majitelia.

Režisér Chris Renaud tvrdí, že na túto dokonalú rodinnú komédiu budú okrem detí a ich rodičov vyrážať aj celé davy milovníkov zvierat. "Snáď každý člen štábu má doma štvornohého miláčika a mohol prispieť nejakou veselou historkou z ich spoločného života. Tieto postrehy príbeh neskutočne obohacujú a pridávajú mu ďalší rozmer. Ukazujú nám dôverne známe veci,” hovorí Renaud.

Vzhľadom k tomu, že na Slovensku je vlastníctvo domáceho miláčika obľúbené a rozšírené, majú sa kiná, ale najmä diváci, na čo tešiť.

Réžia: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Scenár: Ken Daurio, Cinco Paul
Hudba: Alexandre Desplat 

Rodinná animovaná komédia, 90 min., U, USA, SD, 2D projekcia

Fotografie
Podobné podujatia
PINOCCHIO a jeho divadelný sen
Overené podujatiePINOCCHIO a jeho divadelný sen
Dom Kultúry, Liptovský Mikuláš
Veľkonočný šplech v Tatralandii
Overené podujatieVeľkonočný šplech v Tatralandii
Aquapark Tatralandia, Liptovský Mikuláš