Také zo života: Lujza, Oskar Rózsa, Kaščák, Ľuboš Rácz

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Zábava, párty
Web organizátora:
www.agenturawilliam.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Také zo života: Lujza, Oskar Rózsa, Kaščák, Ľuboš Rácz @KC Dunaj

Strčte svoj zvedavý nos do sveta osobností spoločenského a umeleckého života v spoločnosti zábavnej talkshow. Charizmatický moderátor Mário Šmýkal pootvára šuplíky od kariéry i súkromia herečky Lujzy Garajovej Schramekovej, hudobníka Oskara Rózsu, otca Pohody a hudobníka Michala Kaščáka a barmanského majstra Ľuboša Rácza. Večer bude sprevádzať kapela Kreins. Čaká nás večer plný zaujímavých a zábavných momentov, jednoducho také zo života.

Lujza Garajová Schrameková
je herečka, speváčka aj stand-up komička, ktorá si rozhodne nedáva servítku pred ústa. Bola členkou známeho Radošinského naivného divadla, hrala aj v Štúdiu L+S s Milanom Lasicom v predstavení Listy Emilovi. Do povedomia sa dostala v stand-upoch Silné reči či Pančlajn, dnes je zase hviezdou televíznych obrazoviek v tuzemských seriáloch Naši, 1890 či Panelák. Má dve deti a manžela, z ktorých si rada uťahuje. Rovnako hravo to zvláda aj so sebou. Ale ani tisíc slov nestačí na popísanie jej pestrej osobnosti a úprimného humoru. To musíte zažiť naživo!

Oskar Rózsa
je basgitarista, dirigent, skladateľ a producent, ktorého talent vyniká už veľa rokov. Ako 19-ročného ho vzal do kapely legendárny Dežo Ursiny, o rok neskôr hral s Richardom Müllerom. V jeho početných spoluprácach svietia tiež mená ako Jaro Filip, Marián Varga či Jana Kirschner. Pôsobil v triu Šeban - Rózsa - Buntaj (ASH Band), zakladal skupiny Free Faces a Barflies. V roku 1999 nahral album Hrana - poctu Marekovi Brezovskému a dodnes sa tomu projektu aktívne venuje. Tu sa jeho košatý životopis však ani zďaleka nekončí.

Michal Kaščák
je hlavou najznámejšieho hudobného festivalu Pohoda, ktorý si svojou kvalitnou dramaturgiou, vlastným názorom a neutíchajúcou chuťou neustále posúvať hranice možného vybudoval renomé aj v zahraničí. Michal sa hudbe venuje už od detstva, veď už ako mladé 13-ročné ucho začínal v skupine Bez ladu a skladu, dnes pôsobí aj v zoskupení Vydrapená Bužírka Punk Systém. Za svoju činnosť ho na tohtoročných cenách Radio_Head Awards udelili Ocenenie za prínos do hudby a vlani mu prezident Andrej Kiska udelil vyznamenanie Rad Ľudovíta Štúra II. stupňa za mimoriadne zásluhy o rozvoj demokracie, ochranu ľudských práv a slobôd a o rozvoj kultúry.

Ľuboš Rácz
je barmanský šaman, ktorý vám uhranie kompozíciou svojich drinkov. Majiteľ vychvaľovaného nitrianskeho baru Záhir získal v roku 2014 Slovak Bar Awards za najlepší bar na Slovensku. Ešte predtým riadil vlastnú reštauráciu s barom Paladium v Nitre a bol generálnym manažérom Paparazzi Restaurant & Bar v Bratislave. Pýšiť sa môže aj titulom Barman roka.

Mário Šmýkal
je mladý novinár, ktorý v súčasnosti pôsobí ako reportér pre denník SME. Venuje sa publicistike a rozhovorom. Pretým viedol projekt áno! online magazín, písal aj pre MY Hornonitrianske noviny, Čas.sk či Denníka N, bol editorom magazínu Pyré. Organizuje vlastnú talkshow Také zo života.

18. 4. (streda)
Štart: 20:00 hod.
Vstup: bit.ly/TakeZoZivotaApril

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, okocasopis, in.ba, Interez, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/take-zo-zivota-lujza-oskar-rozsa-kascak-lubos-racz-1866
Dátum začiatku podujatia: 18. Apríla 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Apríla 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Také zo života: Lujza, Oskar Rózsa, Kaščák, Ľuboš Rácz @KC Dunaj

Meno organizátora: William
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
Champion fighting / Tour 4
Overené podujatieChampion fighting / Tour 4
Akadémia Bojových Umení, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava