Talent Transport: NAPOSPAS

Podujatie Bratislava

Talent Transport: NAPOSPAS/krst albumu

Hudobné zoskupenie Talent Transport prichádza s druhým albumom s názvom Napospas. Trojica hudobníkov má za sebou pôsobenie v hudobných projektoch ako Hrana, Jana Kirschner, IMT Smile či Sounds Like This. Kompozície ich vlastného albumu presahujú žánrové hranice medzi jazzom, art rockom, popom, ale aj súčasnou vážnou hudbou. V novom albume prezentujú prepracované, no zároveň neťaživé kompozície.

Ukážky si môžete vypočuť priamo na webe vydavateľstva SLNKO RECORDS: https://www.slnkorecords.sk/talent-transport/napospas

Zoskupenie tvorí Vladislav "Slnko" Šarišský prinášajúci emotívne vokálne prevedenie spolu s hrou na klávesy. V priestoroch Cvernovky ho môžete vidieť účinkovať aj s Romanom "Harym" Harvanom, s ktorým prearanžovali skladby kapely Bezmocná Hŕstka pre klavír a violončelo. Marián Slávka (bicie, vokály) sa od hrania s Andrejom Šebanom, Richardom Müllerom, Petrom Lipom a dlhoročného pôsobenia v IMT Smile, cez menej známe projekty M.A.F. trio a Žena s ovocím dostal až k zvučným menám nezávislej scény okolo Slnko Records (Tomáš Sloboda & Sounds Like This, Katarzia, či Longital). Basgitarista Filip Hittrich je zároveň členom produkčného tímu štúdia Littlebeat a tiež pôsobí na pomedzí jazzovej a popovej scény (Dano Heriban, Sanyland, Mária Čírová, Celeste Buckingham, a ďalší).

Vstupné na mieste: 10€

Miesto konania podujatia: Nová Cvernovka, Račianska 1575/78, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 21. Februára 2018 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 21. Februára 2018 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1831N 17.1317E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Talent Transport: NAPOSPAS/krst albumu

Meno organizátora: Nová Cvernovka
Fotografie
Podobné podujatia